Lår är fina

Det är ingen hemlighet att jag är blödig av mig. Speciellt när jag är trött, full, bakis och har mens. Men jag har inget av det där just nu och ändå får jag tårar i ögonen när jag läser det här. Det betyder att ni också ska göra det. NU.

Det är en vanlig dag och jag har det bra

Fy vad skönt det är med sommarlov! Jag sover hela förmiddagarna och är uppe halva natten, haha. Fast det är egentligen ganska tråkigt just nu, inga andra skolor än GUC har fått lov än så det är lite ensamt. Det är vid såna här tillfällen som man hatar att bo i Sävja, för alla jag känner bor så långt bort eller är upptagna. Det suger. Nu slog jag på mobilen och såg att jag skulle visst ha träffat Vicki i Stadsparken. Sorry. :(

Nu ska jag äta också. Så hejdå, ses sen, bye bye.

Fina kompisar

Emelie la upp den här på sin blogg så nu gör jag också det. Det är från början av tvåan. Vi är saaaa hetaaah.


SOMMARLOOOOOOV!

Jag vet inte vilken mening jag ska börja med. Hej. Jag ska försöka skriva fint och helt normaaaalt.

Jo, vi hade klassfest i Stadsparken. Det var så himla mysigt. Det bästa var när jag och Emelie hade sett Charlie the Unicorn och gick runt och mobbade Starfish. Sen skulle vi gå på toa, OCH GISSA VAD VI HITTADE PÅ MARKEN!!!



Seriööööst! Det måste vara ett tecken från Gud eller nåt. Jag vet inte vad han skulle vilja säga med det, men hur stora är oddsen?!




Två fina bilder. Nu ska jag ringa Janna och dampa för att hon inte har hört av sig. Hejdå! :D

Thinking, feeling...

Jag klarade av det här läsåret också. Ibland tycker jag att jag är fantastisk.

Crazy shit. Jag är klar med tvåan! Sommaren blir nog bra den med. Resten av livet också.



Gaga är bra. Hennes nya album är det weirdaste ever, men ack så bra. Nu ska jag läsa dikter och drömma om skolavslutningen imorgon. Det ska bli a hell of a party. Nighty.

Does it hurt, that she's married? I mean, does it hurt...your heart?

Den där nässprayen är seriöst läskig. Jag känner mig som värsta syrebomben. Jag får in så mycket syre när jag andas, helt underbart. Aa.

Jag var så duktig idag, gjorde klart den största fotouppgiften. Nu har jag tre uppgifter kvar, en i idrott, en i naturkunskap och nån skitliten grej i foto. Den sista är den enda som faktiskt behöver vara inne innan betygen sätts eftersom de andra kurserna fortsätter nästa år. Sååå. Det är rätt chill.

Eftersom jag typ inte har något plugg så har jag sett ett Grey's Anatomy avsnitt. Fy vad jag hatar Alex. Kan inte nån döda jäveln? Eller i alla fall ge honom sparken? Jag insåg idag att min favoritkaraktär faktiskt är Christina. Om hon dog istället för George skulle jag bli förkrossad. Hon är så himla känslokall men ändå så smart. George är bara söt. ^^



Sen har jag kollat massa ICA-reklamer som jag inte har sett. Jag satt i en timme och bara klickade runt på Youtube. Jag tror jag borde skaffa mig ett liv.









Kort sagt skrattat ihjäl mig.

Jihad is a dancer


Oioioi

Jag har precis varit på Livets Ord med mamma. Lite otippat, ja. Men vi var där och såg Rebecka sjunga. Stackarn förlorade rösten igår men lyckades ändå på nåt sätt sjunga de allra flesta toner. Hon sjöng ju då andrastämma så det var inte hela världen. Det roliga var att när hon skulle presentera sig så sa hon: "Hej, jag heter Malin..." Vi ba eeh, näe? Haha. Hon förväxlade sig själv med sin bästis. Gulligt.

Snart är det sommarlov. Åh vad jag har tjatat. Dessutom ska det bli party på fredag med hela GUC. Weeeee vad awesome. Nu håller jag tummarna för att jag får sova hos Emelies mormor (hahahahahahahaha vad kul det låter xD) den natten. Eller hos okänd kille tillsammans med Emelie, vilket säkert skulle fungera skitbra. Hahaha. Nä.

Igår sprang jag, Emelie och Katrin runt och lekte småbarn på en lekplats. Vi var ganska busiga den dagen, typ ringde på dörrar och sprang därifrån. Det var mysigt. :D



Det där är en bild på mig. (You never know.)



Emelie visar sitt hår för Katrin. Skum bild.

Nae, hedåa, nu ska jag äta och kolla igenom alla fina bilder på kaninerna som jag tog idag. De är så söta. ^^

MAJ MÅNAD ÄR SNART SLUT

Aaah maj gaaaad jag har inte bloggat sen i söndags. Fy skäms på mig. Jag tror inte jag gjorde något vettigt igår ändå. Nu sitter jag i den förbannade gk-salen som jag kommer slippa nästa år (hoppas min lärare inte står bakom mig och läser). Jag fick VG på löken jag ritade. Jag hoppas jag kaaanske kan få VG i ämnet.
Jag var till läkaren idag. Hon sa att jag har vätska bakom trumhinnan efter min långa förkylning. Vad göra? Tryckutjämna 50-60 gånger om dagen (O.o), tugga tuggummi (O.o) och använda en kortisonnässpray som kan göra att man börjar blöda näsblod om man använder den fel (o.O). Det går över om en månad ungefär. KILL ME JAG VILL INTE GÅ RUNT MED DET HÄR KLUCKANDET I EN MÅNAD TILL! Men jaha. Kul.
Men snart har jag min sista svenska-lektion för den här terminen. :D Vår lärare hatar oss men jag tror hon tycker om oss tillräckligt mycket för att ge oss fika. Jag vill veta om det gick bra på mitt tal förra veckan. Gud vad jag babblar om ingenting, men jag är riktigt kärleksfull idag. Love ya all bitches!

Cider

Seriöst. Jag drömde sjukt inatt igen. Jag var till exempel i Frankrike och letade efter en kille som hade försvunnit. Jag har ingen aning om vem det var. Aa, sen drömde jag att jag hade en svart labrador som hette Cider. Asså. Allvarligt.

Solen skiner, jag har solat och nu sitter jag och pluggar mediekommunikation och lyssnar på den här låten:



Videon kan vara den töntigaste i min tönt-samling. Vad i hela friden håller de där killarna på med? Det ser bara skumt ut när de dansar. Och hon har en sån där äckligt bitchig attityd. Hon känns som en som lätt skulle kunna vara den som mobbade en i skolan när man var liten. Men jag gillar låten, den är lite små-somrig så där.

Nu ska jag fortsätta "plugga". Det går ju så bra....hehe.

Hej onödigt inlägg.

Hej kära ni! Det är natt men det skiter vi i.

Igår. Jag och Lisa åkte in till stan, köpte mat och satt på bryggan. Det var riktigt mysigt. Vi satt och pratade och kollade på fiskar. När vi var klara med det åkte vi hem till henne och gjorde chokladbollar, och Vicki joinade oss. Vi såg på Talang, som jag inte har följt alls, och sen såg vi Vägen till lycka med Will Smith (<3) i huvudrollen. Det var en skitmysig kväll. Fick inga bra foton med min kamera, bara med min mobil och de bilderna är fast där. Och jag har försökt lägga upp de dåliga bilderna i 20 minuter nu men varje gång det händer så kraschar internet. Så tyvärr.

Idag har inte varit en rolig dag. Jag har delat ut reklam tills fötterna värkte. Och både igår kväll och idag har jag varit ganska arg på saker. Jag får se om jag tar upp det någon dag. Just nu försöker jag bara smälta att vissa verkligen gör så här och tror att de kan komma undan med det. Men hell yeah, det är skönt att vara arg ibland. Istället för att känna att allt är hopplöst så gör man något åt saken. Så arg är jag, och effektiv på köpet. Jag borde vara arg oftare.

Shit vad konstigt det känns att inte avsluta med en bild. Aja. Curse you, blogg.se!

♥ We're gonna save the world tonight ♥

Himla bluetooth att inte funka på min dator så att jag inte kan föra över bilder och filmer. Längtar efter en efterlängtad iPad.

Igår var awesome, men jag skriver om det sen. Jag är trött och snart går Lewis på tv. Under tiden får ni titta på den här videon. Det är den bästa musikvideon jag nånsin sett. Så gullig och så mycket symbolik. Vi små människor kan rädda världen från alla stora maffiga människor som tar sig friheter mot allt och alla. Och hundar äger.


Det ska bli ett sant nöje


60-talets återkomst

Ååååh herregud, jösses, kära hjärtanes och allt det där. Jag har skaffat tumblr. Tumblr är bättre än allt. Bättre än Facebook och blogg tillsammans. Bättre än Facebook och blogg tillsammans upphöjt till två. Tror jag i alla fall, jag har bara haft det i fem minuter. Men shit asså. Wow.

Omtumlande kväll detta. Jag chattade med Janna, sen var jag tvungen att dissa henne för att ta hand om mina syskon. Åååh, de är så söta. Benjamin ville inte sova, så jag satt med honom i en halvtimma och såg på när det där lilla livet blundade. Så vacker och fin och oförstörd. Jag har aldrig riktigt velat ha barn, men det där skulle kunna få mig att ändra mig. Kanske.
Och Miriam berättade för mig att jag var smal. Jag blev jätteglad med tanke på att småbarn inte ljuger om sånt där. Men sen sa hon med en ledsen röst att hon var tjockare än mig. Ungen är fem år gammal. Herregud, hallå, va. Men när jag försökt övertala henne ett tag om att hon inte var tjock sken hon upp och sa: "Det kanske är för att jag har så tjocka tröjor som jag ser tjock ut!"
Vem det än är som har sagt att hon är tjock ska få en smäll på käften. Även om det är min största kärlek. Grrrr.

Förlåt för att jag inte lägger upp bilder. Jag vet, jag vet. Men jag har så mycket att göra. Snart är det sommarlov. Mamma berättade att hon tyckte vi skulle köpa en husvagn och en kolonilott. Sen skulle vi ställa huvagnen vid kolonilotten och använda den som sommarställe. Vi ska åka dit på sommaren, odla grönsaker och vara bohemiska. Jag ska få måla husvagnen i regnbågens alla färger. Vi ska inte använda mobiler eller datorer (det kommer mamma göra ändå men jag ska sno dem och gräva ner dem i marken medan vi lägger ner frön). Och vet ni, vet ni, det bästa, det bästa av allt, är att vi är helt seriösa. Pappa är på. Alla är på. Vi måste bara ha råd också. Åh, jag är helt hysterisk. Synd bara att jag flyttar hemifrån snart. Men jag tror jag ska göra samma sak. Herregud ja. Shit vad underbart. Heaven.


Black sun, black moon.

Bloggen är svart för att jag var så missnöjd med den blåa färgen. Det förändras väl så småningom. Om ni har tips på någon bra färg så säg till!

♥ Sommar ♥

Jag kom till skolan lite väl tidigt idag, tror jag. Jag tänkte att jag skulle skriva klart en uppsats. Det gjorde jag också. Jag är klar nu. Det är en timme tills idrotten börjar. Fail.

Och jag hade tänkt vara med på idrotten idag, fast jag inte vill, men jag är så himla förkyld så jag vet inte. Jag tror inte jag är med. Han kommer nog inte tro mig när jag säger att jag är sjuk men jag kan ju knappt prata utan att låta som en 80-årig gumma. Så jag tror inte att det är världens bästa idé.

Tänka sig, nu är det en vecka och en dag kvar tills jag slutar tvåan. (Jag försöker att inte låtsas om att jag måste simma nån gång veckan efter.) Snart sommarlov. Jippiiiieee! :D


AAAHAHAHAHAHHAHAHAHA hej.

Asså jag är så himla trött. Jag sitter och försöker skriva den där uppsatsen. Jag tror det går bra, men jag är så trött att jag inte vet vad jag gör. Den här meningen tycker jag är så himla rolig: "Till exempel ägs NBC i USA av GE." Hahahahaha. Det är inte kul alls, men gud vad jag skrattar. Jag borde sova. Rebecka gick och lade sig åtta ikväll. Jag är seriöst orolig för henne. Jag hittar inte mina glasögon. Mina ögon svider.

Jag har gjort en lista med provocerande låtar på Spotify. Jag har spelat slut på min första låt. Så deprimerande, jag älskar den. Jag vill få tag i 49 spänn och ba.... Leva livet. Goddag.



Jag och min prinsessa.

Wikipedia är banne mig inte så dumt alla gånger.

Vad i hela friden. Det här visste inte jag om. Okej, jag är inte direkt förvånad, men ändå. Typ....ofta.

"Psykologisk krigföring är en form av krigföring som sker på det mentala planet. Genom olika former av slug propaganda försöker man försvaga motpartens moral och dess motståndsvilja. Flygblad, radiosändningar, television, Internet och rykten är viktiga vapen i den psykologiska krigföringen. Syftet är att försvaga fiendens moral, skifta känslan av lojalitet och potientiellt vinna över motpartens sympatisörer till sin sida."

"Vid Ledningsregementet i Enköping, utvecklas ett Psyopsförband som skall vara fullt operativ till 2011. Delar av förbandet finns med i de internationella insatser som Sverige deltar i. Utöver ovan nämnda mediekanaler som i huvudsak är enkelriktad kommunikation till massan, eftersträvas idag framförallt personlig dialog (”face-to-face”) som kanaliseras mot identifierade nyckelpersoner."

Vadå, så vi har ett helt förband som bara sysslar med propaganda? Skumt.

16 maj 2011

Oooh, den här dagen har inte gått som jag vill. Mest irriterad är jag över att jag var tvungen att åka 40 minuter med buss till tandläkaren, och så tog det typ två minuter, sen var det klart. Sen 30 minuter hem igen. Inte okej.



Jag försöker skriva en uppsats om medier och krig. Det går sådär. Okej, jag har gett upp. Nu chattar jag med Johanna i stället. Visste ni att 4% har sex framför tv'n? Finns alltid nåt man inte vet.



Jag är djup idag. Och aningens hyper på grund av all hostmedicin. Jag vet att sommaren kommer bli fantastisk, med Cityfestival, Sunne, Frizon och annat. Jag vet också att jag alltid känner mig så ensam på somrarna. Jag har alltför många människor som springer runt i min närhet som jag vill slippa och alltför många som bor så långt bort att jag inte hinner träffa dem. Så det är lite bittersweet.



Varför såg folk på hockey igår? Ofta folk bryr sig? Hm. Ingen brukar bry sig. Jag har inte hört nån snacka om hockey förrän igår. Jag tror det bara är en ursäkt för att få festa. Jaarå!



Rebecka går och lägger sig nu?! Seriöst, klockan är kvart i nio?! Kvinnan är sjuk.

Har ni märkt att mina blogginlägg blir väldigt långa nu för tiden? Det är för att jag inte har något liv OCH är glad. Annars är jag antingen ledsen och har därför inget liv, eller så är jag glad och skaffar mig ett liv. Nu är jag bara lat och orkar inte hitta på något att göra, förutom att plugga, vilket nog är bra. Och för att jag har kommit på hur kul det är. Inte för att många läser, men det är kul ändå.

Jag har hittat en sida där man kan se alla avsnitt från Grey's Anatomy. Så nu ska jag se det istället. Weeee.


She's got her lipstick on, here I come, dududum

Jag är så himla stolt över mig själv! Mm, för jag har skrivit klart det där svenska-talet nu. Jag ska ha det på tisdag och jag är redan nervös. Jag borde inte vara nervös men jag kan inte låta bli riktigt. Jag gillar liksom inte riktigt inledningen på det, jag börjar med att läsa en dikt men folk kanske inte gillar dikter... Eh. Whatever.

Seriöst, jag har kollat på bilderna från Valborg nu. Vi är så himla mongo! Jag har liksom lyckats fota precis när någon gör skumma miner. Lisa ser galen ut överallt. Jag har en bild på när Lisa ligger på filten och Jakob ligger bredvid och ser så himla stolt ut. Nej, jag ska redigera dem innan jag lägger upp dem. Det har blivit en vana att redigera dem även om de inte behöver redigeras, så jag måste. Sen har vi för resten de där bilderna då Vicki sitter bakom Janna med sina ben i hennes knä så att Johanna ser ut att ha dvärgben. Synd att jag inte fotade och filmade under kvällen, hade varit så himla kul att se nu i efterhand.

Ja jag har tråkigt. Jag vill festa. Jag skulle kunna göra det nästa vecka, i Västerås igen, men jag har så mycket plugg och jag vet inte om jag orkar vara bakis på jobbet igen. Men Sarah måste inte dricka. Ne. Men det kommer jag antagligen göra ändå. Såe.... Jag tror inte att jag åker. Men jag kommer säkert ångra mig och åka ändå. Åh så komplicerat.

Jag ska till Sunne i sommar!
Jag och mina tre äldsta systrar ska dra dit. Okej, jag och Rebecka har inte kollat med de andra, och egentligen borde inte Noomi följa med för hon minns ju ingenting från den tiden. Den enda anledningen till att vi vill dit är för att se platser vi bara minns, och för att träffa farmor och Knut och våra fastrar och kusiner. Och jag vill träffa några gamla kompisar som jag inte träffat IRL på 3-6 år. Det är världens håla, hehe. Finns inte så mycket att göra där egentligen, bara Sveriges finaste natur och så.

Jag borde plugga nu. Men solen skiner igen så jag kanske tar en promenad i stället. Och jag måste köpa brun-utan-sol-kräm till mina fötter. Jag har gått runt i shorts och converse, så mina fötter är jättebleka medan mina ben bara är lite bleka. Fail.

Min vackra syrra. Gissa om jag är advundsjuk.


Dag 17 – En gammal bild och en ny bild på dig



14 nåt sånt.



Jag nu. Orkar inte le och se fin ut. Men hej i alla fall.

And I love your tie!

Den här människan har gått och blivit förkyld. How depressing. Jag orkar inte jobba dag, pallar verkligen inte.

Den här videon gör mig ganska glad dock. Hahaha, awesome.


"Ring ring!" "He-hellooo?"

Jag sitter i skolan och försöker göra klart en förpackning och det går inte bra. Alls. Den ser just nu ut så här:


Texten ska inte vara så stor, det är allt jag vet. Och färgen är ful. Hjälp meeeej.

Det är torsdag! Jag var i Stockholm igår och hade skitkul. Vi sprang runt på stan och skulle hitta ställen och samla poäng. Mitt lag var awesome och kom tvåa. Sen käkade vi sallad på ett ställe som hade jättedålig service och inte alls var värt pengarna, men det var så soligt så det spelade inte så stor roll! :D

Vi såg Tartuffe på Stadsteatern. Jag tyckte om den jag. Sen gick jag, Emelie, Sara och Rebecca runt på stan och jag shoppade tills jag inte hade några pengar kvar. Faktiskt. Jag har 58-x kronor på mitt kort nu. Råna mig inte, alltså.

Mitt öra är fortfarande inte okej så idag ska jag ringa Sjukvårdsupplysningen eller vad det nu heter och fråga vad det är för fel på mig. De kommer nog säga att jag håller på att bli döv och att det inte finns något att göra åt saken.

Hahahahahaha jag dör, nån kille i datasalen spelar den där Jack Sparrow-låten. Hahahahahaha!!!

Mm. Jag saknar mina bästa vänner. Det är snart sommarlov, tack och lov. Jag vill ha massa kramar, spela jättehög musik, sola, skratta, dricka, känna mig jättejätteglad. Det är bara några dagar kvar nu! Jag överlever nog.

För resten, jag har en iPad innan sommarlovet. Det har inte niiiiiiii.


Jag har dina örhängen Johanna! Be proud!


Dag 16 – Din favorit serie på tv

Jag har flera. Typ. Family Guy är bäst. Sen kommer Inspector Lewis. Sen kommer Real Life. Neee.




En liten bildbomb







Helt fabulous, speciellt med stativet som sticker fram.



Där med. Go serious look!



Weeeeeeee sol!!!

Så, nog med egopics. Jag ska se Eurovision Song Contest snart. Eh, okej, om 50 minuter. Jag är förkyld. Jag satt vid kolonilotterna i en timme och solade och läste. Har läst ut After You'd Gone nu. Den var bra. Om man hatar John's pappa så ändrar man sig nog i slutet.
Yrkesfotot är taget. Jag ska svälja rädslan och skicka in den där romananalysen när jag skrivit klart det här. Jag är en duktig elev, helt enkelt.

Jag älskar för resten weheartit. Älskar alla bilder man hittar!










Jack Sparrow vs. The Lonely Island

HAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖR!!!


It's a beautiful day!

Åh, äntligen kan jag blogga! Seriöst, igår var en knäpp dag ju. Jag vaknade med världens mensvärk så jag så gott som svimmade. Japp. Sen när jag fick en Alvedon blev jag helt hyper istället. Haha. Är detta normalt? I guess not.

Med det sagt så är dagens inlägg inlett och härmed anses inlägget vara på god väg.



Det där är jag idag. Jag är glad idag. Jag gick upp klockan nio och åt en croissant utomhus. Det kan inte bli mer feeling alltså! Jag åkte till skolan, såg Grease som några i min klass var med i och sen hade jag muntligt nationella i engelska. Det gick faktiskt bra och var nästan lite roligt. Men jag fattar inte varför Ann-Charlotte envisas med att spela in en när man pratar. Man blir ju så himla nervös!

Sen satt jag och Emelie ute på gräsmattan och solade. Vi glömde bort provet vi skulle göra och drog. Hon åkte hem och jag gick till trafikskolan och träffade Vicki. Vi tränade på några frågor och lärde oss bland annat att man inte ska parkera en bil med katalysator i torrt högt gräs. Tyckte vi var kul innan vi förstod att det inte var ett skämt.

Och nu sitter jag här och försöker hitta foton att lämna in till Kjell. Det går nog rätt bra. Mina päron är sura och går runt och gnäller. Jag ser på roliga filmer som jag och Becka har gjort och skrattar. Jag kan go on forever, jajaja. Ha det bra! Cause I will!

Taylor Momsen

Min tvilling, tydligen. Vi är födda samma dag, samma år.



Hon är med i Gossip Girl, för er som gillar sånt hehe. Och hon sjunger ju för bra.


Aspakvade

Jag är bitter idag. PMS ftw och mamma tycker inte om mig, inbillar jag mig. Men jag är bara ivägen hela tiden. Gwoooooh stackars mig.

Janna kallade mig för mumsai i ett sms. Det ska nog stå något annat egentligen. Anteckna det. Jag måste komma ihåg att berätta det för henne i morgon, Och nej va gör hon människa, går hon runt och babblar om meeeej??! Hahaha, yay. Haha detta: "En dag, du, ja, **** aspakvade." Haha...eh....jo, självklart Janna. Jag håller med. Aspakvade.

Jag fotade idag me en kamera som jag fick låna från flanell-Kjell. Jag fotade inget som jag borde ha fotat. Fail. Och jag har inte gjort klart uppsatsen i svenska, men nääästan. Jag har faktiskt gjort ett nationellt prov i Engelska B. Det var lätt. Tror jag, jag kommer säkert få G bara för att jag säger så, men det var faktiskt rätt lätt.

Skola, nej tack. Nu ska jag tänka på annat. Sömn, till exempel. Jag har ont i hela kroppen efter träningen igår och jag är helt slut efter en pain in the ass-dag.



ALLTSÅ JAG HITTADE INGEN BILD MEN JAG HAR INTE LAGT UPP NÅGON PÅ ÅR. Det får bli en på min fina närvaro, jag har fortfarande inte redigerat bilderna från Valborg och de jag tog idag har jag inte pallat titta på än. Därav bildvalet.

Seriöst, Petrus, var är du när man behöver dig? Cutta av mitt öra NU!

Hörrni vettni, en väldigt läskig sak hände idag. Min lärare berättade att min frånvaro ligger på 18,7 procent. Hjälpes. Blir det över 20 så kan de ju dra studiebidraget, kära CSN. Så det blir skola fram till sommarlovet! Det hade jag tänkt ändå, jag har så himla mycket att ta igen så jag måste gå ändå. Och det går faktiskt riktigt bra nu, jag lämnar in saker och känner mig rätt så duktig.

Andra intressanta saker:


1. Jag umgicks med några tjejer i klassen som jag inte brukar umgås med och insåg att det de alltid pratar om är mat. Är det normalt? Jag tror jag ska börja med det. "Hej, vad gjorde du igår?" "Jo, jag åt en alldeles förträfflig rostbiff med majs och bruna bönor till. Vad åt ni då?" Liksom, så himla enkelt och man lär ju inte precis börja bråka om ämnet (om det inte finns någon dryg moralsnubbe som blir förbannad för att inte alla äter som hän.)(För resten, hän är mycket bättre än hen. Hen är höna. Hän är hän.) I alla fall, vi hade det kul!

2. Jag gick på idrotten. Jag minns inte när det hände sist. Jag var duktig. Lärarkandidat skrattade åt mig för att jag gjorde massa armhävningar trots att jag inte behövde. Lärare stod bredvid och skrattade med. Sadister.

3. Mitt öra knäpper. Det typ låter och har sig. Dunno why.

4. Hur kan man fira att Usama är död? Liksom okej, jag vet inte om han förtjänade det, jag är inte Gud, men man går inte ut på stan och dansar. Då är man ju inte speciellt mycket bättre själv.

5. Mitt öra gör faktiskt ont nu. Tips någon?

6. Jag funderar på att kolla in tumblr. Men jag känner på mig att jag kommer vara fast för evigt om jag gör det.

7. MMMMMMMAMMMAAAAAAA den blev ju bra!!



8. Jag vill festa. Eller alltså bara ha massa människor runt omkring mig. Jag och Lisa kan gå på stan och dregla för att det är så mycket folk där eller nåt.

9. Mitt öra håller på än. Kan det sprängas?

10. Jag har nationella i engelska imorgon. Jag har inte läst igenom papperet. Godnatt!


Oh me egleehhh

Jag är så himla ful här, men ehm.................. Bitte!
(Jag började filma och sen glömde jag bort det. Därav mina sjuka flin och att ni inte förstår vad som är så kul.)


Dag 15 – Bilder på fem killar du tycker ser bra ut

Johnny Depp



Sen tog faktiskt mina idéer slut. Hahaha ursäkta mig. Jag ska försöka hitta några fler, men det är inte i nån speciell ordning eller så.

Leonardo DiCaprio


Han är mer söt än snygg dock.

Lawrence Fox


Nää, han är egentligen inte speciellt snygg...men han duger. Jag gillar honom och then he gets snygg.

Eminem



That's a gorgeous one!

Det där är fem. Leonardo är faktist dubbel.


High or low, fast or slow

Vad beror ägarkoncentrationen inom medierna på? Kan ni svara på det? Då får ni en godis av mig. Eller kanske två.

Jag har ont i magen. Hej på er!

Vad gör ni? Hur står det till? Tycker ni om mig fast jag är dålig och inte bloggar enough? Nu fick jag Let Your Body Decide på hjärnan.


Den är väl fin, antar jag. Jag tycker den är rätt boring. Men The Ark funkar alltid.

Jag tror jag är här för att jag inte vill skriva. Men seriöst, den boken jag använder suger, och var hittar man information om Bonniers och alla de andra? Hur ska jag kunna veta varför de äger så mycket? Jag känner inte dem jue!! :'( Okej, överdrivet emotionell...

Kommentera nåt fint kära barn. Jag saknar er.

Himla sjuka tidsfördriv I hate uuuuu

Helgen är över! Valborg och allt är liksom, slut. O.o Jag ska lägga upp bilder så snart jag kan. Egentligen borde jag hålla mig ifrån datorn resten av maj eftersom jag slutar om 25 dagar och har typ hela terminen att ta igen. Lite överdrivet kanske. Men bara lite.
Jag älskar alla citat jag har fått tag i på sista tiden. Så jag tar och delar med mig av min vardag när den är som roligast. Bitte!

"Man kan vara kille, 20 bast och vara tant. Punkt." -Daniel

"Ni går en sån jävla fejk-version av gymnasiet!" -Kattis

"Ofta folk går förbi här utan att säga hej? Utan att betala tullavgift?!" -Vicki

"Vad är det annars som stiger mot solen? CIDER!" -Vicki

"Det FINNS EN RYSK APPARAT MAN KAN KÖPA!" -Ingrid

"Vi! Smaklökar! Bra!" -Jacke

"I'm getting blown under the blanket!" -Jacke

"Tuttar vad det brinner!" -Lisa

"Jag är ingen gris, jag är en man!" -Vicki

"Jaa, nu rullar grisjäveln!" -Becca

Hah, okej, bara jag som fattar. Men jag försöker ha en ursäkt till att inte plugga. Kill meeeeeeee.

RSS 2.0