Dag 14 – Någonting du är stolt över dig själv för

Jag är stolt över mina dikter. Ibland. Ibland hatar jag dem och vill bränna upp dem. Jag har ingen trygg relation till dem, känner jag. Hmm.
Mig själv...? Jag är snäll. Ibland. Eh.
Men okej, en sak som jag är riktigt stolt över är att jag aldrig säger åt folk hur de ska leva. Jag tycker att det som spelar roll är att man är lycklig. Det betyder att jag inte går och öser mina åsikter på folk, för jag tycker egentligen att de åsikterna är ganska onödiga. Jag vill bara vara glad, alla andra vill vara glada, och om jag då säger åt folk när de gör rätt och fel (enligt mig) så kommer vi båda sluta vara glada. Simple as that.
Sen har jag inga starka åsikter heller. Det tycker mamma är jätteirriterande bara för att hon inte kan diskutera saker med mig för att jag typ håller med henne även om jag faktiskt inte gör det. Men grejen är den att jag hela tiden tänker att bara för att jag har tyckt så här förut så betyder det inte att jag kommer att tycka så hela tiden eller att jag egentligen har rätt.

Såå... jag är rätt så open-minded, kan man säga.

Energybooooooost! (Är det bara jag som tycker att o:ena inte bildar en rak linje? Hjälp, jag är dyslektiker. Eller nåt.)

Hörrni, vet ni vad jag gjorde idag? Jag var en busig tjej och skolkade från skolan för att lyssna på en föreläsning med Maria Wetterstrand. Tihi. Hon var jättebra, fast det var en väldigt kort föreläsning. Jag blev typ chockad när det tog slut. Aa, i alla fall. Hon pratade om goda exempel och tog Nalle Puhs värld som exempel hela tiden. Heaven. Sen sa hon en rolig mening en gång som jag skrev upp:

Jag säger inte "Här har vi ett stort problem", utan "Här finns stor potential till förbättring".

Lol. Så där ska jag tänka. Nu skrev jag lol. Nu kommer Janna kommentera "gubbe ropar på hjälp" och tycka att hon är rolig. Och nu ramlade mina högar med reklam. Hej random inlägg. Men jag har lite, ööh, det där ordet, öööh, det där som man har när man inte har knarkat på länge. Jag tänker ambivalens, men det är inte rätt ord. Abstinens var det ja. Jag gick liksom och la mig klockan tio igår för att mamma tagit datorn så att jag skulle sova. Funkade rätt bra xD Jag sov gripandes 10 timmar! Jag har inte sovit så länge sedan jag hade influensa. Alltså, senast halv elva ska datorn dö. Nu kommer jag äntligen få sova. Men jag hinner inte skriva så mycket, eller jo det gör jag ju. Jag vet inte vad jag brukar göra halva nätterna. Aja.

Det här bli långt känner jag. Men det går så bra så.

Just det, efter föreläsningen cyklade Katrin till skolan och jag gick runt på Myrorna med Sofia och Mattias. Jag och Mattias försökte hitta solglasögon men det gick inte så bra, i stället hittade Sofia ett par skor. Och något mer. Hm.

Sen hittade vi Erik som cyklade runt och tog med honom till Stora Torget där vi hittade Sofias kompis, och vi satte oss och åt glass och pratade om allt möjligt. Sen drog jag hem runt fyra. Värd dag helt enkelt!

Jag kanske har nationella prov i franska i morgon. Muntligt. Jag kommer dö. Hejdå MVG.

Det är Valborg på lördag! Alltså jag hoppas att det blir kul. Jag har liksom gått runt och byggt upp värsta förväntningen i typ ett halvår, lite onödigt för det blir ju aldrig riktigt som man tänkt. Men det bli nog bra trots allt. Fast det ska bli kallt. 11 grader. Vad är det här för stil?! Det har liksom varit 15-20 grader i mer än en vecka och nu ska det bli 11??! Mamma berättade att det ska bli snöblandat regn nästa vecka. Jag hoppas hon ljuger. Snö i maj är aldrig någonsin okej!

Nu ska jag läsa andras bloggar och kolla om de har något liv och sen ska jag sova. Alltså skrev jag det där? Wow, sova. Snacka om random sak att göra på kvällen.

I like cookies!

Har så himla kul på Omegle just nu. Hahahahaha. Look liksom.

If guns don't kill people, people kill people, then does that mean that toasters don't toast toast, toast toasts toast?

Skola imorgon. Jag så pallar inte. Jag sa till mamma ikväll att jag bara tänker satsa på godkänt i allt för att det är allt jag kommer klara av. Det är inte det att jag inte kan mer, men jag har ingen motivation och ingen kraft kvar för skiten. Så, hej hej skola. Jag hatar dig men tänker överleva i alla fall. Tror jag.

Jag vill bara vara lite glad igen. Lovet har varit bra. Men när jag går i skolan...nej. So not. Jag vill vara som jag är när jag är riktigt knäpp.
Så här.


The Ivory Tower



Listen up young hearts, this world is yours

Don't stop believing, don't yell scared

Have faith in yourself and I'll promise

That these anchors won't pull us down

We are the sun and the sea and the mountain

We are the children who still can believe

We have faith, we have hope, we have answers

In our hearts is where we are free!


Dag 13 – Vart du vill vara om 10 år

Jag vet inte. Det känns omöjligt att ens fundera på. Jag kan inte se mig själv någonstans om 10 år... Allt känns helt orimligt. Jag vet faktiskt inte.

Jesus is my virtue

Jag lyssnar sönder Judas just nu. Herrejesus vad provocerande den är. Jag trodde jag fattade vad den handlade om i början och tyckte redan då att den var provocerande. Sen kollade jag upp texten och fick seriöst gåshud, haha. Helt sjukt att hon vågat ge ut den på påsken också! Helt amazing är den.

Jag längtar efter videon och hoppas den blir bra... Jag tyckte inte om videon till Born This Way, så nu får hon banne mig ta och leverera! Hehehe. Än så länge ser jag på det här.



Dag 12 – Ett foto som gör dig glad

Just det, den där listan hade jag halvt glömt bort. Men I'm back sweeties!
Ett foto som gör mig glad? Ett foto? Meh. Jag har ju massor. Fett fuskigt. Jag gör som jag vill och bombar.



Jag och Victoria hade så kul på kemin, biologin, fysiken och hemkunskapen när vi var dvärgar. Lovar.



En galen Lisa på ett tåg från Stockholm.



Mina bästa vänner.



Både för att det är i Paris och för att det är en person som jag verkligen tyckte om. Jag har inte träffat henne sen oktober. Det suger en aning :(



Hahahaha nallen! xD



Sommar <3



"Anna-Bella!"



Emelie är alltid så jävla djup.



Den där totalt awesoma Kulturnatten!



Bilden påminner mig om Jannas och mina promenader. De ägde alltid. Nu när man tänker tillbaka på det så var vi extremt pinsamma och efterblivna och hade inget liv, men det var mysigt i alla fall.



Hahahaha. Lundström älskar Jag <3



Mitt och Katrins flum.



Jag och min bästis <3



Mina bästa vänner igen!



Det där är nog ett av mina finaste minnen. Sommaren -08, i.....Gävle, nånstans.



Gotta love Elin asså!

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt



Onsdag



















Äh, googla.


En påse bulle!





Mysig dag! Jag och Vicki satt på trafikskolan och nördade. Hälsade på en fin hund som inte gillar killar. Asgarvade åt konstiga förslag som stod på testet. Försökte lista ut vad LGF stod för. Lite Gamlare Fordon, kom vi fram till. Gick till Hugos Kaffe (hette det så?) och beställde pastasallad av en jätteskön snubbe. Käkade glass på Stora Torget. Och imorgon får jag ännu mer av det. Hurra hurra! :D

Dag 11 – Någon känd person du beundrar och varför

Jag beundrar väl en hel del... Men en som jag beundrar lite extra är Ellen DeGeneres. Jag har aldrig hört eller sett en roligare människa. Hon får mig alltid att asgarva. Alltid. Hon kämpar för de som inte alltid syns i samhället, hon verkar vara fantastisk privat också och hennes garv äger. Kort och gott: Ellen ftw!!!








Sweet dreams are made of Gudrun Schyman

Jag har drömt så många sjuka saker på senaste tiden. Igår drömde jag att jag skulle bli bortgift med min gamla kemilärare, och bara för att protestera så gick jag och satte mig i ett hörn där pappa sa att djävulen bodde. Inget konstigt alls. Några nätter innan det drömde jag att jag och Katrin var på en gudtjänst i en lada någonstans där Gudrun Schyman predikade, och hon sa så fina saker så jag började gråta. Men det var innan hon tog fram sina megastora oranga solglasögon à la Elton John och försökte skrämma oss.
Jag har drömt en massa om rulltrappor också, och om ett par tvillingar som jag inte har träffat sen jag var åtta. Lite galet.



Lägg märke till EXTREMT och DOFTANDE. Liksom, sen när bestämdes det att cigaretter doftar?

Helt himla lost kan man vara, om man vill!

Nä okej. Hej.

Jag har världens kramp i mitt ben. Jag fick liksom för mig att jag skulle ta en långpromenad, så jag gjorde det. Jag gick till Nåntuna, tog in på en stig jag aldrig gått på förut, och hoppsan, den stigen gick visst runt hela Nåntuna och hela Vilan. Det var skitkul, trodde jag gått vilse ett tag (jaa, jag tycker faktiskt att sånt är kul). Jag vet inte hur många kilometer jag gick allt som allt, men... 5 kilometer? No clue, men vi chansar på det. Det är inte så långt egentligen, egentligen, men det gav mig kramp.





Domkyrkan. Ser ut som en målning.



Jag vet inte vad jag vill säga med det. Ge er en inledning kanske. Vara lite spontan. Hej, det här är en bra dag! Vete sjutton varför, men det är det. Det är slutet på dagen som räknas och just nu är jag glad. ----> Bra dag!

Det är lov people! Äntligen. Okej, jag gick på tre lektioner förra veckan, men ändå. Nej fyra! Hahaaah!!! Och veckan innan....heh. Ingen aning. Men nu, när jag inte antas plugga, vad gör jag? Pluggar. Inte mycket, men jag har faktiskt gjort klart en uppgift, och det har bara gått en dag. Vad ska jag dra för slutsats av det? Att jag hatar att bli tillsagd att göra något? Maybe.

Imorgon ska jag träffa Vicki och plugga teori på körskolan. På onsdag ska jag träffa henne igen + Lisa och Jakob. Jag är redan jättetaggad. :D



Godnatt! Köpte för resten biljetten till Frizon idag. Yezzz.

Dag 10 – Någon i din närhet du beundrar och varför

En tjej jag delar ut reklam till. Hon kan inte gå, eller jo, hon kan gå, men hon brukar åka runt i en sån där grej som folk som inte kan gå åker runt i. Inte rullstol, men en elektrisk sak. Jaa, ni fattar. Hon kanske har benskörhet eller så.
Hon är alltid glad. Alltid. Jag fattar inte hur hon kan vara så himla glad. Så påstår hon att jag är glad. Hon påstod att jag var söt en gång när jag var bakis. Gjorde min dag, haha. Och jag antar att det är just det, hennes glädje i motsats till hennes rörelsehinder. Hennes leende gör mig så mycket gladare när jag är ledsen.

Dag 9 – Hur du har förändrats de senaste fem åren

Varsågod!

2007



2008



2009



2010



2011



Jag har förändrats rätt mycket. På alla sätt och vis. Men ändå, mindre än vad man kan tro. I have always been me trots allt.

Dag 8 – Ett ställe du skulle vilja åka till

Känner att jag tog den igår och inte behöver ta upp det igen. Haha.

Dag 7 – Sätt din spotify spellista på shuffle och skriv de första tio låtarna som kommer upp

Vilken lista tänker jag då... Jag har ju 50 listor att välja på! Men jag tar typ den listan jag brukar lyssna på mest.

1.
Lady Gaga – The Fame
2. Flyleaf – This Close
3. David Archuleta – Crush
4. Darin – Can't Stop Love
5. Superchick – One More
6. Dead by April – What Can I Say
7. Jay-Z – Young Forever [Jay-Z + Mr Hudson] - Explicit Album Version
8. David Cook – Permanent
9. Movits! – Det vete fan
10. Melissa Horn – Sen en tid tillbaka

Hah, snacka om random. Darin vs. Flyleaf liksom.



Hahahahahaha! Pinsamt att jag har honom på min lista överhuvudtaget, men den där låten är faktiskt väldigt fin. Lyssna på den.



Den här människan kan ju ta och sluta vara så snygg!!!






Hes som baaaara den!

Shit alltså, vet ni hur hes jag är? Jag tror jag ska lägga upp något klipp där jag snackar så ni får höra, det är helt sjukt. Ska det hålla på så här så har jag väl påsklov redan nu!

Dag 6 – Musik

Musik är något av det viktigaste som finns i mitt liv. Det inspirerar mig, gör mig glad när jag är ledsen, sätter ord på mina känslor, gör mig modig när jag är svag, ger mig nya idéer och synvinklar och får mig att dansa. Jag önskar att jag hade varit musikalisk. Nu är jag inte det, jag får vara bra på annat istället, men om jag fick bestämma något jag skulle ha i nästa liv så skulle det vara musikalitet. Om det ordet ens finns.

Mina favoritlåtar just nu:

1. LMFAO – Party Rock Anthem
2. Emil Jensen – Lite väl John och Yoko
3. Owl City – Alligator Sky
4. Moby – Porcelain
5. Looptroop – Fort Europa
6. Katy Perry – E.T. (feat. Kanye West)
7. James Blunt – If Time Is All I Have - Acoustic
8. James Blunt – No Tears
9. Jennifer Lopez – On The Floor
10. Loreen – My Heart Is Refusing Me



EVERYDAY I'M SHUFFLIN'!

Jag hoppas krumelurpiller hjälper mot halsont.

Den här halsen gör så himla ont. Jag kan knappt svälja, att dricka vatten är en plåga. Buuuuuuh!

Sitter och fixar med alla bilder som jag har på olika ställen... Datorn, mobilen, bilddagboken, den andra datorn, jag vill ha alla på ett och samma ställe. Det ska bli Facebook. Nån dag. När jag orkar ladda upp dem.



En gammal bild på mig och Benjamin. Aaaah vad små vi var!

Vad är det för fel på Blogg.se?!


Paris peut être la plus belle ville du monde

Jag orkar inte att jag blir sjuk hela tiden. Nu får det ta mig fan vara slut! Det tolkar jag som att yttersta domen är nära. (Hahaha Hasse och Tage. Hasse Alfredson – Robert Lind)
Min hals var gigantisk idag och igår. Jag har missat ett nationellt prov. Det känns inte smart eller kul. Jag vill inte behöva göra provet på omprovsveckan och sluta i juni som vanligt folk. :D

Min lärare mejlade mig och berättade att jag fick MVG på livskunskapen och att hon ville använda det jag skrivit i sin bok. Och jag känner typ ingenting. Jag är rätt glad för att det gick bra, men det känns som om jag har blivit av med min betygsångest. Hade jag fått VG hade jag väl varit på samma humör ändå. Är det något dåligt?

Jag vill till Paris. Har som sagt suttit och drömt mig bort och funderat på vad jag ska göra efter gymnasiet. Jobba i Frankrike känns som prio #1. Men sen vill jag till Island också. We'll see. we'll see.



















Om det inte blir vår snart blir jag suicidal. Eller vänta. Jag har tusen uppgifter att hinna med på fem veckor. Jag ska nog inte gnälla.

Dag 5 – Ditt stjärntecken och hur bra det passar in på dig

Mitt stjärntecken är lejonet, och jag tycker den passar in på mig ganska ofta. Men jag tycker i och för sig att alla stjärntecken passar. Det är inte som om jag faktiskt tror på skiten.

Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt.
På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala (? ibland ?) och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat.

Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen.

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs.


Typ så. Och dagens horoskop säger:

Du kan ta dig vatten över huvudet när det gäller en resa eller en kurs nu. Lyssna på ett gott råd.


Men hallå? Här har jag suttit och drömt mig bort till Frankrike och kollat runt på olika Au Pair-föreningar. Screw you.

Och veckans:

Ditt nätverk får fart den här veckan, när du vänder dig utåt för att få kontakt med gamla och nya vänner. Du kommer att träffa folk och du kommer att göra det med stil. Du får nya idéer om hur du kan utvidga och sammanfläta ditt nät av vänner och bekanta, något som är till hjälp för och uppskattas av många människor.

Eeeh. Okej. Det sa mig inte så mycket.

Dag 4 – 10 intressanta fakta om dig själv

Vem är jag att säga vad som är intressant? Det jag tycker är intressant kanske inte andra tycker är intressant. Doh.

Men okej. Några grejer.

1. Jag är lite störd.
2. Jag har sju syskon.
3. Jag tycker om dig.
4. Jag vet ingenting och vet alltså allt. (se #1)
5. Jag ska dra ifrån Sverige när jag är klar med gymnasiet.
6. Jag har 10 fingrar.
7. Jag kan lyfta på hårfästet med hjälp av öronen och pannan. (se #1)
8. Jag kan inte simma speciellt bra.
9. Jag har inte varit en duktig tjej i år.
10. Jag är jättejättehungrig. Och den här listan ger ingen rättvis bild av mig. Men det gör inget.

En bild på mig och Johanna i Västerås. Gwahaha!


*ångestfylld grimas*

Den här låten spelas på radio nu. Döda mig långsamt. Det är ju de första 10 sekunderna som är värst, det skär sig verkligen. Yuk.


Dag 3 – Dina syner på droger och alkohol

Så länge det inte skadar någon annan så är det okej.

That's it. Men jag tycker inte att något som inte är lagligt nu ska bli lagligt. Onödiga konsekvenser. Ju färre som använder droger desto bättre, men jag tycker inte att det är moraliskt fel.

Mysig dag på stan

Åh, den här dagen har varit amazing! Jag mötte mina bäbisar på stan och var med dem hela eftermiddagen.






Finns fler bilder på Facebook. Hur mysigt som helst. Tack hörrni! <3

"You sound like you're 12."



HAHAHA jag har så himla kul! Hahahahahaha.

Dag 2 – Senaste gången du festade i detalj

Ja ni.... Ja ni. Haha. Är ni redo? Då kör vi.

Det var i Västerås, på Johannas lilla fina internat, haha. Jag hade bestämt mig för att inte dricka någonting, men jag mådde så himla dåligt och kände att jag skulle bli världens tråkigaste varelse om jag inte drack. Så. Jag och Janna var inne hos hennes granne, som är från Tjeckien (minns inte namnet). Vi gick in och ut och fram och tillbaka och jag vet inte riktigt vad vi gjorde. Jo, vi satt inne i Johannas lägenhet tillsammans med en annan tjej och kollade på bilder på en kille som hon gillade. Sen började festen, typ.

Det var sjukt många människor inne hos hennes granne, det var askul! Alla dansade, jag var väldigt full... xD Och jag tänker inte berätta allt i detalj. Sådeså. Men jag typ, dansade på bord. Satt och tittade i Johannas klädkatalog med en tjej. Vi rev ut bilder och lade i våra behåar. Jag sprang runt och snackade med alla. Och det är väl det jag minns som jag kan berätta! :D

Jag däckade klockan halv tolv. Sen vaknade jag lite då och då och var jätteorolig för Johanna, jag vet inte varför men jag fick för mig att jag var tvungen att beskydda henne. I några timmar var jag och Johanna i hennes lägenhet tillsammans med typ fem killar, jag vet inte riktigt vad de gjorde för jag var rätt död. Klockan tre gick alla hem och Johanna och jag somnade. Tydligen låg jag och sparkade på henne hela natten så hon fick lite damp.

Det var festen det! Den roligaste festen ever.

Över dem som stupat i förtid

Väl den som tågar
i väntans gryningsglans.
Väl den som faller
långt innan seger vanns.

Framom den kämpande hären växer en skara,
väsen av ljus med väldiga vapen att föra:
alla de trogna som föll innan skörden var mogen,
alla de unga som aldrig hann falna till aska.

Väl den som byter
det trånga liv han haft
mot deras välde
och deras segerkraft.

Pelare lika, som stöder en bro över djupen,
lösta från mänskliga gränser av människors längtan,
bär de på skuldror av dröm de trötta som dignar,
leder med armar av trygghet de svaga som tvekar.

Väl den som stupar
och lever likaväl.
Han tusenfaldigar
i själarna sin själ.

Vilan och döden fick aldrig en del i de starka.
Än är de med i vår kamp. De är våra för alltid.
Högt över skarorna flammar som eld deras lansar,
lyfta till löften och tecken och fanor att följa.

Väl oss, som följer,
väl oss för deras skull.
De är de levande,
och vi är stoft och mull.

- Karin Boye


Vad bjuder jag på för mat?

Hah, jag lagar nästan aldrig mat. Jag är väl inte dålig på det, det är bara det att om jag skulle laga maten hemma så skulle jag behöva fixa typ 15 portioner, och jag tycker inte direkt att matlagning är roligt.

Det här är nog det mest avancerade jag gör.




Jag är faktiskt en riktig hejare på att steka ägg för resten. Fråga min familj!

List It!

Okeeej. Jag tänker testa om jag klarar av en sån där lista. Förra gången jag försökte klarade jag det i fem dagar eller så. Men det här verkade rätt kul ju. Så vi kör på den.

Dag 1 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 2 – Senaste gången du festade i detalj
Dag 3 – Dina syner på droger och alkohol
Dag 4 – 10 intressanta fakta om dig själv
Dag 5 – Ditt stjärntecken och hur bra det passar in på dig
Dag 6 – Musik
Dag 7 – Sätt din spotify spellista på shuffle och skriv de först tio låtarna som kommer upp
Dag 8 – Ett ställe du skulle vilja åka till
Dag 9 – Hur du har förändrats de senaste fem åren
Dag 10 – Någon i din närhet du beundrar och varför
Dag 11 – Någon känd person du beundrar och varför
Dag 12 – Ett foto som gör dig glad
Dag 13 – Vart du vill vara om 10 år
Dag 14 – Någonting du är stolt över dig själv för
Dag 15 – Bilder på fem killar du tycker ser bra ut
Dag 16 – Din favorit serie på tv
Dag 17 – En gammal bild och en ny bild på dig
Dag 18 – Dina åsikter om kärlek
Dag 19 – Vad du har i din handväska
Dag 20 – Det här får dig att må bra
Dag 21 – Någonting du ångrar
Dag 22 – Dina tankar om vad som händer när man dör
Dag 23 – Film
Dag 24 – Din favoritblogg
Dag 25 – Berätta om dig själv
Dag 26 – Staden du är uppväxt i
Dag 27 – Ett minne du aldrig kommer glömma
Dag 28 – En bild på dig och en/flera vän/vänner
Dag 29 – Varför du började blogga
Dag 30 – Det bästa och sämsta den här månaden

Gud hatar mitt land.

Här sitter jag och spelar NationStates. Jag insåg nyss att mitt land är väldigt konstigt. Det är inte alls som jag hade tänkt det, men det är väl lite det som är grejen.


Vad vill Gud mitt folk?! Han dödar 9% av dem. Inte okej. Men det var värre när 7% av invånarna blev mördade. Då kände jag mig hemsk.


Spirituality = 18% ???? Medan Healthcare får 7% och Welfare 8%. (Jaja, jag orkar inte ta reda på de svenska orden.) Jag är rätt så ond.


Ser rätt bra ut.

Vet ni i vilken region mitt land befinner sig då? Kan ni gissa?


Så epic!

Anyhow. Hej. Godnatt. /Nörd

Oh, I feel so high.

Sitter och pluggar småföretagande, lite svårt när man inte hittar boken. Men det funkar rätt bra ändå, tack vare Wikipedia och Google.
Mådde så himla dåligt förut, så när jag kom hem bestämde jag mig för att synda och köpa en Cola. Sen blev det lite choklad också, heh. Men nu är jag jätteglad och pigg och pluggar.



Underskatta aldrig kraften i en Cola!

Sommaren är räddad!

Vet ni vad, people? Jag har fått ett sommarjobb!!! Min granne knackade på och frågade om jag ville jobba i sommar, bara så där. Så juni och juli ska jag städa trapphus, en gång i veckan. Jag får asbra betalt och kommer få fortsätta till hösten, om jag tycker det är okej. Helt awesome!



Asså så cool är jag. Loka och Adidas. Kan inte bli fel. Så får ni en bild på mitt hår på köpet. Med en konstig slinga som smeker min kind, men jaja.

Charleeej!

Jag älskar Charlie the Unicorn!!! xD



De färgglada enhörningarna är mig och Emelie en vanlig måndag!

RSS 2.0