Håll käften och var glad nån gång!

Hej, nu ska jag klaga.

På riktigt alltså. För det är en sak jag inte förstår. Okej, det är många saker jag inte förstår. Men en sak, som jag VERKLIGEN inte förstår, är hur folk kan vara så otacksamma. Jag går nuts när folk gnäller över grejer som inte ens spelar roll. Okej att man gnäller ibland, men en del lever sina liv som otacksamma små bitchar.

Det gäller speciellt mina småsyskon. Jag blir så less på dem när mamma kommer hem efter att ha handlat och de skriker "MAMMAAAA, har du köpt nåt till MEEEEJ?!". Ibland har hon det, ibland inte. Och då suckar de, suckar jättehögt, och säger "Men ÅÅÅÅH, du köper AAAALDRIG nåt till meej!".

Då, då blir jag så himla ledsen. Jag önskar att de kunde hålla käften. Jag önskar att de kunde få följa med mig 10 år bakåt i tiden. Då köpte mamma inga himla leksaker till oss, hon gjorde dem för hand för att hon inte hade råd med några jävla leksaker för 199 spänn som de ändå inte leker med efter en vecka. Då sov vi gripandes på madrasser ett tag. Vi hade ingen bil. Folk skjutsade oss överallt eller så gick vi. Men vi hade mat och kläder och annat viktigt. Jag önskar att de kunde ha det lite fattigt för att sen kunna inse hur lyckosamma de är.

Jag tänkte på det idag när jag skulle köpa en present till Miriam. "Jag vill inte köpa en leksak till den där ungen, hon kommer inte bli nöjd ändå." Så jag köpte en klänning. Hon kommer inte lägga undan den och sluta använda den innan den blir för liten, för kläder behöver hon liksom alltid.

Och jag antar att jag behöver påminna mig själv ibland. Nu sitter jag här och bloggar på min egna dator. Jag har en hel byrå med kläder. Jag tycker oftast inte om kläderna, men jag har kläder och jag har råd att köpa fler och skulle göra det oftare om jag inte var så anti-shopping och anti-köpa-saker-bara-för-att-jag-vill. Jag har en mobil som jag köpt för mina egna pengar. Jag har en hamster. Jag har 12000 på ett konto som ska användas till att ta körkort. Jag kommer få massa extra inkomster nästa år som jag ska spara till resor och plugg. Jag ska åka på en festival i sommar. Jag har en underbar mamma. Hon är som hon är, sträng och misstänksam och lite osmart, men samtidigt klok och omtänksam och uppoffrande. Jag har syskon som jag hatar ibland, men jag älskar dem ändå. Jag har vänner som jag inte alltid litar på, som jag ibland stör mig på och som är väldigt olika mig. Men de finns där om jag behöver dem, de formar mig till den jag är, får mig att fundera, får mig att anpassa mig och gör mig till en bättre människa. De kan få mig att skratta, de kan få mig att glömma det som är jobbigt och de får mig att göra knäppa saker.
Jag går i skolan och får lära mig viktiga saker. Haha, det är det enda jag uppskattar med skolan.... Jag är så totalt anti att man ska få betyg som låter en få läsa vidare till vissa grejer som låter en få vissa jobb beroende på om man lärde sig det som skolan tycker att man ska lära sig. Men det är så världen ser ut och jag är i alla fall tacksam för att jag får det gratis.

Jag har allt jag behöver.

Men ändå gnäller jag inombords när det står "300.00" på lönebeskedet.

 

Okej, nu stänger jag in mig själv igen. Trevligt att träffas! xD


There's a white and multicoloured animal on your yard.

Jag älskar sommaren. Något jag älskar lika mycket är rena sängkläder. Det är så himla najs att lägga sig i sängen och allt luktar gott. Om någon undrar vad jag gör så är det alltså just det, jag luktar på mina sängkläder. Hej normal.

Jag och Rebecka var på stan idag och köpte presenter till Miriam. Jag köpte en tröja på das beloved Cubus. Eftersom jag är så jädra bra på att ta outfit-bilder så får ni ingen, hähä. Men den är blå och stor, en mysig, tunn slappartröja helt enkelt.

Jag har blivit kär i min hamster. Det är helt sjukt att det lilla krypet som en gång var helt galen och hatade allt och alla och bet folk i fingrarna nu vågar sitta i mitt knä. Hon försöker visserligen äta upp mina kläder, men det överlever jag.
Tjejen jag jobbar med blev lite impad av hur "många" djur vi har. Tss, stadsbor. Vi har två kaniner, en hamster, två sköldpaddor och fiskar. De borde åka några kilometer och besöka en bondgård. Då, mina vänner, kan man börja snacka om många djur!
Jag, Rebecka och Noomi tog ut Esmeralda på en promenad igår. Hon blev helt till sig och typ åt massa gräs. Sen när vi skulle tillbaka var hon så trött att vi var tvugna att bära henne. Sötiz.





Rebecka is a ghooooost.



Vit och fluffig sak. Folk glodde en hel del.




Noomi ville inte vara med på kort, men jag var tvungen att fota hennes byxor i alla fall. Give moi.





Vår grannar är lite galna. Det här är seriöst galna gatan. Ingenting för Solsidan direkt. Just nu står min belgiska mamma och gnäller med vår norske granne och vår armeniske granne om hur irriterande något är. Vet inte vad. Nu kom pappa med sin värmländska också. Nu fattas bara att grannarna från Eritrea kommer springande med sina trummor. Det gjorde de en gång för några år sen. Deras dotter skulle gifta sig, så vi vaknade av att femtio högljudda afrikaner spelade trummor och sjöng. Ganska mysigt faktiskt.

Midsommar och Rihanna

Midsommaren var vacker och mysig. Just look.












Jag har vackra vänner, for sure! Lyckost mig.

Tack för en bra midsommar Lisa! :)

Idag har jag jobbat i ösregn och varit glad. Det enda som kan rubba min glädje är att Grey's Anatomy har damp. Avsnitt åtta på säsong ett (hahaha jag är så långsam) är olika avsnitt beroende på var man kollar. Himla skumt. Anyhow, den här låten drogar jag just nu. Droga med mig!



Hej.

Förlåt för att jag inte skriver om vad jag gör om dagarna. Förlåt. Jag har umgåtts med Janna, träffat Viggo, och igår träffade jag Danielle som fyller år. Idag ska jag hem till Lisa och äta middag med hennes familj och några okända människor.

Gud vad jag är trött. Himla huvudvärk förföljer mig. Det är sol idag men jag orkar ändå inte gå ut och sola. Jag vill sitta här. Så nu gör jag det.

Se den här reklamen och läs den här dikten och bli inspirerade.



The Road Not Taken by Robert Frost

Two roads diverged in a yellow wood,
And sorry I could not travel both
And be one traveler, long I stood
And looked down one as far as I could
To where it bent in the undergrowth;

Then took the other, as just as fair,
And having perhaps the better claim,
Because it was grassy and wanted wear;
Though as for that the passing there
Had worn them really about the same,

And both that morning equally lay
In leaves no step had trodden black.
Oh, I kept the first for another day!
Yet knowing how way leads on to way,
I doubted if I should ever come back.

I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I—
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference.

iPad, bara för att.

Okej, nu skriver jag från en iPad! Blogg.se funkar typ inte, så jag måste skriva i den andra redigeraren, och då blir det jättefult. Så bare with me, jag kan inte göra styckeindelningar. Men life is nice anyhow. Ha det nice, och gilla mina engelska ordval va!

Hååååår

Jomen, hörrni. Vad tycks?



Joo. Säg att det blev bra. Titta så söt jag är.



Okej, creepy funkar också.

Vet ni vad läkaren sa? You won't believe me. Det är inget fel på ditt öra. Eh. Nähä? Jo, det är det. För i nästa mening sa hon du har ett väldigt kort mellanöra, kortare än normala människor. Meh. Sorry liksom. Sen kom hon i alla fall fram till att jag inte har någon vätska bakom trumhinnan, men att jag ska tryckutjämna i två månader till och bara ringa om jag får dålig hörsel, eller om det inte blivit bra när jag börjar skolan.

Sen nämnde hon i förbifarten att hon skulle sluta. Rätt åt henne.

Sjuk tjej säger hej hej!

Godmorgon finisar! Klockan är ett men det är ändå en god morgon. Igår innehöll ett oväntat besök till Hanna som fyller 18 på tisdag. Jag träffade Sabina, Emelie och Christina igen, det var länge sen. Träffade även Madelene och Ruth, två människor jag aldrig umgåtts med. Vi hade faktiskt riktigt kul, vi körde störda lekar och en tipspromenad som alla sög på. Det roligaste var trots allt när vi satt och gjorde ingenting och helt plötsligt kommer Johannnes Karlsson instormandes, greppar tag i gitarren och börjar spela, för att sen titta upp och se oss och säga: "Nämen, bekanta ansikten!" Heeeeelt random.

Jag åt jättemycket goda saker. Med jättemycket menas cupcakes, jordgubbar doppade i choklad, grillspett, potatissallad, cheeskake och, ej att förglömma, chips. Vi såg Fantomen på Operan. Den är helt awesome. <3
Jag kom hem runt tolv någon gång. Somnade väldigt fort. Tog självklart inga bilder på grund av den förbannade kameran. Men men.

Idag har jag fått en läkartid, om en halvtimme för att vara exakt. Älskar att jag hörde av mig 11.15, de ringde upp 11.20, klockan 13.20 kommer jag gå dit och 13.30 kommer jag bli undersökt. Det kallar jag bra sjukvård!

Sen har man ju tur med läget asså. Tack Gud för att jag bor 20 sekunder från busshållplatsen, 1 minut från Vårdcentralen, 1 minut från affären och 30 sekunder från skogen. Jag gillar Sävja.

Btw, jag drömde skumt inatt också. Jag drömde att jag och Jacke gick i samma skola och blev mobbade. En dag tryckte ungarna in våra huvuden i glasrutor. Jag fick ett jättedjupt sår i huvudet och det rann mörkt blod i hela ansiktet. Sen tog Jacke med mig till ICA (jag drömmer om den där himla affären varenda natt!!!) och berättade för mig att jag faktiskt var väldigt dryg. Sen kidnappade han, Lisa, Vicki och Janna mig och tog med mig till skogen där vi skulle spela ett rollspel, som gick ut på att jag till slut skulle bli den rollen som jag spelade. Men det var faktiskt ingen mardröm, jag vaknade utvilad och tyckte mest att det var väldigt skumt.

Som vanligt.

Eva Green och döden

OhMyGod – Elements

En mysig låt att lyssna på en regnig sommardag!
-----------------------------------------------------------------------------

Jag drömde något sjukt inatt. För det första så var jag en skådespelare, nämligen Eva Green.



Skumt. Men grejen var den att jag skulle bli avrättad, och jag vet inte alls varför. Jag tyckte inte att det var så hemskt heller, jag tänkte mer "men åh, palla, jag vill göra annat"...
Det var inte bara jag som skulle bli avrättad, utan Emelie, Janna, Vicki, Lisa och Julie hade också gjort något, jag vet fortfarande inte vad.

Dessutom så drömde jag att huden på mina kinder hade blivit jättehård och sträv, som på en fotsula, så jag gick till en liten mysig shop (vi sprang runt och gömde oss för de som skulle ta oss till avrättningsplatsen) och köpte en hudkräm. Sen när jag vaknade så hade jag ont i kindbenen. De är fortfarande lite ömma. O.o

Och Emelie hade två barn. Hon var den enda som tog det här riktigt seriöst. Det var nämligen så att avrättningarna fick sammanlagt ta högst en halvtimme, så hon funderade på hur hon skulle få det att ta så lång tid som möjligt. Men annars var det chill. Jag hade världens längsta klänning med massa underkjolar, så jag gömde nycklarna, som gick till alla dörrar som vi var tvungna att springa igenom, under klänningen. xD

Stackars kindben. Jag undrar vad jag har gjort.

Mitt fantastiskt händelserika liv

Glöm att jag gnällde på mamma i förrigår. Utan mamma vore jag död just nu. Eller, ja, jag är rätt död, men mamma kan i alla fall försvara mig. If that makes sense. Nä.

Jag jobbade igår. Det gick bra. Jag jobbade idag också. Det gick bra. What a life. Ja.
Vad gör ni annars då? Era små finisar? Jag sitter och pratar med Totti. Hon är skum. Jag har börjat ge henne tidningspapper i buren istället för bomull, eller vad det nu var, och hon äter det. Inte bara det, nu har hon börjat äta spån också. Vad är det i trä som är så himla gott? Jag vet inte.

Jag har fått mina betyg! Det gick skitbra, 3 MVG och 4 VG. Vilket är helt sjukt med tanke på hur deprimerad jag var i våras. Men jag är väl awesome, hihi.
Jag fick VG i Foto A, wooohoooo! Hade jag fått G hade jag fått lite damp. Då hade det inte varit kul att läsa Foto B. Men jag funderar fortfarande på att höra av mig till skolan/kommunen och be om att få läsa Franska 5 på Katte eller något annat satsigt ställe. Jag vill läsa det. Punkto. Och får jag det tänker jag inte läsa Foto B.

Jag har två doser kvar av nässprayen. Mitt öra är fortfarande inte okej. Please kill me, jag vill inte låta en läkare ta ut vattnet. Fatta creepy med en slang uppstoppad nånstans i ansiktet - neeeeeeee. Vill icke.



Så ser jag ut nu när jag gör konstiga miner och inte har plattat håret. Jag har fortfarande inte tonat det, men jag vågar inte göra det själv och mamma har aldrig tid.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D *hyper-smilisar gillar dig* :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Green man suit

Jag vet att det här låter lite sjukt, men jag vaknade halv tio idag. Av mig själv. Ingen väckte mig. Eller okej, Jannas sms kanske var en bidragande faktor men annars hade jag bara lagt mig ner och somnat om. Men icke. Jag somnade halv tolv inatt. Helt sjukt. Igår var kaos så det var kanske inte så konstigt att jag var trött... Sen vaknade jag klockan ett och trodde den var fyra. Sen somnade jag igen. Hej hej jag babblar bara.

Titta vad jag hittade för resten. Skulle inte ni också vilja ha en sån?



Öh. Aa. Gud vad het den är. En sån vill jag verkligen ha. Sååå coool.

DÖÖÖÖÖÖÖ

Alltså OMG, mitt liv är nonexisting. Janna jobbar, Lisa jobbar, Vicki är i Dalarna och kör runt i en bil eftersom ungen har skaffat körkort (!!!), Jacke bor på landet, Viggo bor på landet, Emelie bor i Gävle, och på helgen, när Janna är ledig och Lisa förhoppningsvis är ledig några timmar, då jobbar jag. Jag är så himla sur. Jag är hellre fattig än ensam.

Jag har sett lite Grey's Anatomy. Meredith är så himla dryg. Hon är en sån där som inte vet vad hon vill. Man ba gör vad du vill och stå för det. Drama queen. Hahaha, jag vet att jag är bitter, men det är för att jag är ensam. En random kille från USA vill Skypea med mig, men det känns creepy. Och min webcam funkar ändå inte.

Jag saknar min kamera så jag tror jag ska dö. En blogg handlar ju ändå om det tråkiga liv man har, men när man kan ta kort på det så blir det så himla mycket mer intressant. Benjamin fyllde år idag, till exempel. 4 år är den lilla killen nu. Helt sjukt vad fort tiden går. Jag minns när Noomi fyllde 4. Nu är hon 13.

Men jag har världens självförtroende för den dikten jag skrev för flera dagar sedan. Och nu är det så här att om ni vill läsa mina dikter, några av dem alltså, jag har inte lagt upp många, så kan ni klicka på en länk. Ni kan klicka på den igen om ni vill. Gud vad kul det här var. Jag kan lägga in random ord också.


korvspad


mitella är till för sjuka människor






VAR FAN ÄR MIN MITELLA?!?!?!

Får jag klaga lite? Inte för att ni har något val...

Jo, mamma är jobbig. Alltså jag orkar inte människor som vill att allt ska vara jätteprydligt, och som är kära i att organisera grejer. Okej om det är deras jobb, men då vill inte jag vara med. Som nu när jag skulle diska så sa mamma:

"Jag vill att du sorterar. En del grejer ska in i diskmaskinen, andra ska diskas. Jag lägger de som ska in i diskmaskinen hääääär, och de andra hääääär."

Jag: O.o

Mamma: "Förstår du?"

Jag: "Du menar att jag ska diska en del och lägga resten i diskmaskinen? Jag tror jag har fattat det."

Mamma: "Ja, fast du ska sortera först."

Jag: O.o

Mamma: "Fattar du inte?"

Jag: "Vadå sortera? Varför? Jag vet vad som ska vart sen. Vad är grejen?"

Mamma: O.O

Suck. Sucksucksuck. Snacka om att komplicera allt.

Inatt drömde hon att jag stod på en äng och att hon inte ville att jag skulle stå där. Då sa jag att jag fick stå där för jag var 18. Då orkade hon inte tjafsa, så hon ba "okej, gör som du vill".
Jag ba "Eeeeeh, mamma, det där är ingen dröm, det är verklighet."

MEGASUCK.

Göra något på söndag, någon? Pleeeaaase. Lämna mig inte här.

I have cookies!

Ni vet inte hur mycket kakor jag har ätit idag. Jag har ätit upp nästan allt som Jacke och Vicki lämnade kvar igår. Men jag har inte ätit det för att jag är frossig utan för att jag är sjuk. Så det så.

Igår kom alltså de två hem till mig. Vi köpte massa mat på ICA först, sen drog vi hem till mig och åt pasta och rostbiff. Vi bakade en paj. Sen typ flummade vi ett tag och när vi gick ut för att ta en promenad så började det regna. Så vi satt vid Sävjaskolan, och tro mig, det var flummigt. Sjukt flummigt. Så flummigt att alla filmer inte gör oss rättvisa för jag filmade inte när vi var som knäppast. Jag tror Vicki har en film där jag och Jacke dansar. Ni kan ju hålla tummarna för att den kommer upp nån gång (fast jag tvivlar starkt på att ni vill se det, så håll inte tummarna).

Och ja, vi drack Fanta. Den var röd. Vi blev galna. Men det var fortfarande Fanta. Nostalgitripp, oh yes!







Jag har skrivit en jättelång dikt idag. Jag har snart varit duktig och hört av mig till någon som jag borde höra av mig till. Och jag har ätt kakor. Massor med kakor. Men det förtjänar jag. När man vaknar med tjejmagskramp och feber så har man knappt något val.

Everybody just have a good time

Nu har jag inte bloggat på skitlänge, sorry. Men i fredags jobbade jag i sju gripandes timmar och städade fjorton trapphus, inklusive vindar och källare. Jag var helt död när jag kom hem. I lördags åkte jag till Lisa och firade att sommaren var här! (Eftersom retardsen på Kunskapsskolan (och resten av Uppsala) precis fått sommarlov.) Sen sov jag över där och igår var jag jättetrött.

Men nu är jag här, pigg och glad. Vicki och Jacke är på väg hit. Mamma är stressad för hon vill ge dem mat men fattar inte att vi kan ta hand om oss själva. Jag sa att vi kunde snatta på ICA och äta maskrosblad ^^ Så nu är hon lugn igen. HAHA.
Jag hade tänkt färga håret idag, men det blir inte av. Hade även tänkt köpa en cykel men inte heller det blir av. Men who cares, det är sommarlov, go with the floooow.

Johannas glas





Random film...



De säljer skumma saker på ICA.


Thor-Hannah

Det här kommer bli ett långt inlägg, just so you know!

Jag är svettig som en gris. Har legat ute och solat ett tag och är inte det minsta mer brun, men svettig.
Jag drömde en bra sak inatt. Jag var i en awkward situation, men sen var den inte awkward för alla var så dumma i huvet så jag satt bara och skrattade åt dem. Jag tror jag löste ett problem när jag sov. Jag borde sova mer!

Men igår så bloggade jag inte eftersom jag kom hem sent och det hände massa saker. På morgonen följde jag med mamma och de små till Pingstkyrkan för att se Noomis skolavslutning. De flesta sjöng falskt. Jag fattar inte grejen med att låta alla få sjunga på skolavslutningar och sen så kan de inte sjunga. Stackars barn. Men det fanns faktiskt två tjejer som kunde sjunga. Wow.

Sen kom jag hem och det vete gudarna vad jag gjorde under eftermiddagen.. Jag tror jag var ganska sur. Hehe.

Men sen på kvällen så åkte hela familjen till Livets Ord för att se Jenny och Rebecka sluta skolan. Jenny slutade nian, woop woop! Det var faktiskt riktigt läskigt att se alla små barn vara 15-16 år och gå upp på scenen. Jag stod ju där nyss! Vad hände med tiden?
För resten var det en som pratade som var riktigt skum, inte en elev då utan en förälder. Jag hade värsta diskussionen (eller ja, diskussion vet jag inte, vi tyckte samma sak) med mamma när jag kom hem. Den här mamman hade typ sagt att det är bra att Livets Ord finns så att barnen får lära sig lite kritiskt tänkande. Man ba eeeh. EEEEEH. Näe. På ett sätt är det väl sant, man lär sig kritiskt tänkande, men bara mot vissa saker. Inte som en princip utan bara "tänk kritiskt när det kommer till det här". Jag tyckte hon var lite dum i huvet faktiskt, no offense, men jag har lärt mig mycket mycket mer kritiskt tänkande sen jag slutade på Livets Ord. Så..... näe.

Anyway. Efteråt träffade jag Vicki och Jakob, som hade ett plåster på pannan, stackarn. Han hade spelat strutfotboll och gjort illa sig och fått åka ambulans. Varje gång han skrattade så fick han ont i pannan, hihi.
Vi gick till ett klassrum för att hälsa på Vickis lillasyster Nicole. Och medan vi väntade på att få komma in så hittade vi massa roliga saker. Kolla bara.



Ja, och efter att vi hade hälsat på Nicole och sett hennes fantastiska betyg (*host host*) gick vi och lade oss i gräset bredvid fotbollsplanen och "solade" (det fanns ingen sol). Jakob spelade den här på gitarren för oss: Cornelis Vreeswijk – Hönan Agda

Hahahahahaha. Asskön ju xD

Det var en trevlig kväll det!





Idag ska jag börja jobba med att städa trapphus. Jag längtar tills pengarna rullar in....yummy.

"Vi kör plan B i stället..."

Hahaha jag dör!



Så himla mitt i prick liksom!

Free as my hair

Badbyxor och toning inhandlade!



Jag vete sjutton vad jag köpte för färg. Jag brukar bara färga håret och då finns det så mycket att välja på, men jag har bestämt mig för att tona det så att jag inte sliter ut det så mycket. Nackdelen är att det finns så lite att välja på. Så jag köpte helt enkelt det som såg mörkrödast ut.
We'll see hur det blir helt enkelt. Mitt hår är ju känt för att bli brunt när jag färgar det blont och svart när jag färgar det rött, så det här blir antagligen väldigt mörkt. Men vem vet. Nästa gång vi ses kanske jag har blivit värsta bimbon.



...eeeeeller inte...

But it stays beautiful

"And so we walked, and we walked, and we walked, through a world dark-coloured now in purple and red, livid, raw, exposed, like a gutted thing, and always around us, high cries of rage and fear."




















Kära Casio EX-Z19, kom tillbaka till mig

God dag människor!

Jag sov så bra inatt. Jag satte på den här när jag skulle sova och somnade till den. Helt sjukt bra ju!



Jag vaknade halv elva och stod i köket i fem timmar. Mama borde vara stolt över mig, jag lagade mat och diskade en massa. Sen städade jag mitt rum. Är inte riktigt klar än, men jag pallar inte dammsuga under sängen. Nee. Nu har jag varit tillräckligt duktig.
Hade tänkt ta årets första dopp idag men det blev alltså inte av. Dumma pappa att jobba så att jag måste hjälpa mamma. Nee, jag skojar igen. Jobba på.

Men jag har lite dåliga nyheter också... Min kamera är trasig. Eller rättare sagt, det i kameran (vad det nu är) som läser av minneskortet är trasigt. Jag kan alltså inte fota med ett minneskort i för då skriker den "KORT FEL" och stänger av sig. KORT FEL. Är den dum eller? Ska den inte bara dampa men även särskriva? Hate you.
Jag kan fota utan minneskort men då kan jag bara ta typ fyra bilder. Egentligen gör det inte så mycket, jag hade ändå tänkt köpa en ny, men inte än! Jag har inga pengar just nu, jag tänkte vänta tills jag får min lön i typ augusti eller nåt. Så jag vet inte vad jag gör. Jag får väl hyra mina pärons kamera än så länge, för min mobilkamera suger.

Är det nån som har en överbliven kamera nånstans annars? Den behöver inte vara av bra kvalitet, 5 megapixel duger finfint. Jag känner mig så naken utan en kamera. :(



Det här åt jag igår. Hur awesome? Sommaren är bara fööör bra.

James Blunt - bättre live?

Han är skitbra när man hör inspelat skit med honom, men seriöööst! Hans röst är så himla awesome live! Jag vill ha honom i mitt fönster sjungandes den här sången. Nu.


Konfirmation

Snart ska jag åka och se Jenny och Rebecka konfirmeras. Jag är typ inte jättetaggad, hehe. Jag har knappt sovit någonting för jag har fortfarande inte satt upp gardinerna, så det blir ljust klockan fem på morgonen och då har jag sovit två timmar...
Men jag ska få ha en fin klänning på mig. Som inte alls passar  till mitt hår, men det skiter vi i. Sen behöver jag verkligen städa. Jag önskar (inte) att ni kunde se hur stökigt det är här. Rebecka har vält ut hela garderoben i jakt på något och jag har all reklam kvar lite huller om buller. Okej, att jag behövde städa har inget att göra med min klänning, men random ftw! ^^



Det där är jag. Försökte få med min klänning lite. Det är samma som jag hade på skolavslutningen i nian för två år sen. Gamla goa minnen det där.



Aww. Pussgurkor. 9A var och förblir bäst.

Tout les couleurs du ciel

Lisa och Johanna räddade mig från en tråkig dag igår. Tack. :D Så kvällen bestod av skitsnack, planer, god mat, Gossip Girl och massage. Hahahaha.







Nu försöker jag tvinga mig själv att gå ut med reklamen. Asså vet ni hur varmt det är? 27 grader. Det är mysigt i vanliga fall men det är hemskt att jobba när det är så varmt. Det ultimata jobbvädret är 16 grader och moln. Ugh, jag pallar inte. Det blir liksom varmare ju närmare kvällen vi kommer. Hoppas det börjar åska och regna så att jag får svalka mig och springa runt med blött hår och se ut som en jätteduktig reklamutdelare så att folk bjuder på kakor. Inte för att det nånsin hänt...

SOMMAR










Det är sommar. Jag tror inte jag har fattat det än. Jag kommer nog upprepa det ett antal gånger den här sommaren.
Solen skiner. Jag har typ hundra myggbett (hyperbooool) som kliar och gör att jag inte kan sova. Jag klippte mig idag. Jättekort. Eller ja, kort för att vara mig.



Syns inte så bra, men aja. Jag orkar inte sitta här med er längre för jag ska spela Sims nu. Så tjarråe!

Jag har läst ut Mockingjay.



GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
Jag kommer så inte fungera för resten av dagen. <3

Retarded tjugonda knut

Gissa vad jag gjorde idag? Jag tog ner julgardinerna. Fett med cred till mig alltså. Jag tänkte att jag skulle vara tidigare än förra året, då jag tog ner dem i maj, men det blev inte så. Men nu är de borta i alla fall. Nu har jag inga gardiner alls istället.



Där ligger de på golvet och väntar på sin död. Mwahaha.

RSS 2.0