Meh utropstecken meh

Underbar dag idag! Jag hade roliga lektioner, och de som inte var roliga fick vara tråkiga utan mig. Dessutom sken solen. Jag var typ hyper, jag fick med mig så många roliga citat, solen sken lite extra, liksom. Vi spelade maffia i skolan, vår lärare i mediekommunikation var bara allmänt konstig, sådär som han brukar vara, och jag har börjat spela Zombielane. Så himla beroendeframkallande! Haha.

Efter skolan satt jag och Emelie på bussen och diskuterade livet, big bang, tankar och massa underbart skit. Sen bestämde jag mig för att vi skulle dra till Musikens Hus. Vet ni hur högt det är där inne? Jag och Emelie är höjdrädda båda två, jättebra kombination, haha. Men vi stod där inne, såg ut genom fönstret, diskuterade hur det skulle vara om alla människor var så mycket mindre än en själv som de såg ut att vara, och tvärtom. Jag tror vi kom fram till att vi inte ville vara jättar. Haha.
Sen upptäckte vi att man kunde gå jättehögt upp i byggnaden. Det var läskigt, mina vänner. Men utsikten är jättefin.

Mysig dag helt enkelt. Imorgon kommer jag tvingas skolka från gk-lektionen. Jag ska klippa mig klockan elva, mamma tror att jag fortfarande slutar tio på fredagar. Men jag gråter inte, oh nej.

Ja, just det. Jag har klippt mig! Det blev inte helt perfekt, hon glömde klippa på ett ställe så det ser lite cp ut när jag böjer mig fram, därför ska jag dit imorgon igen, men jag är jättenöjd med frisyren. Bild har jag ingen bra, så det får ni ingen.

Godnatt folks. Nu ska jag chatta med Johanna och läsa dikter. Samtidigt.


Cuuurse yoooou!

Okej, nu har jag lite damp på att ett inlägg som jag publicerade igår inte kom upp förrän idag. Inte okej. Inte okej nånstans.


-


Mwahahahaha!

Sitter i biblioteket (igen, ja, det här är mitt liv) och tittar på när Viggo spelar ett skitkul spel på Facebook. Hon ska skjuta zombies och får gratis korv. Så spårat!
Mediekommunikationen var inställd, det kändes ju jättekul med tanke på hur mycket jag stressade för att komma i tid. Howevva, jag ska klippa mig senare idag! Mitt långa hår ska bli kort. Jag kommer bli helt chockad.


FAAAN HIMLA BLOGG.SE DU SKA LYDA MEJ OCH LÄGGA UPP ALLA JÄVLA BILDER SOM JAG VILL LÄGGA UPP DIN HIMLA SKITSTÖVEL!!!!!

Och nu ser jag att det står "ursäkta för driftstörningarna. Man ba PUBLICERA MITT INLÄGG NÅN GÅNG.
Så, nu har jag dampat klart.

Klockan är mycket!

Dags att sova snart. Jag har suttit uppe och pluggat, gott folk. Det var inte igår sist. Nu kan jag en massa om litteratur som jag inte kunde innan. Jag ska ju ha den där redovisningen om Doktor Glas imorgon. Jag har inte direkt strukturerat allt så att jag vet vad jag ska säga när, men jag har i alla fall ökat min allmänbildning.

Problemet med sånt är att man blir så nördig. Jag gillar inte att vara nördig. Jag tycker om när andra är nördiga, det är gulligt, men jag kan ju inte gå runt och tycka att jag själv är gullig och vara glad för att jag gillar mig själv. If you get what I meeeaan.

Så, imorgon ska jag berätta, inför hela klassen, hur intressant Hjalmar Söderberg och modernismen är. Wish me luck!


It's just another manic monday

Så var det dags för måndag igen! Jag har svenska, men sitter i biblioteket. Jag hade glömt att det var sommartid från och med igår. I och för sig är det rätt bra, jag har inte förberett min redovisning så mycket. Så det är ju najs att slippa den.

Det var väl det jag ville säga...tror jag... Bara så att ni vet att jag lever. Och för att jag har så himla tråkigt. O.o


Ha en trevlig dag! Själv kommer jag ha ångest över att jag har två prov (förutom min himla redovisning) den här veckan, plus massa försenade uppgifter. Men ha det så bra ni andra.

Hah, bra att jag inte bloggade igår.

Godmorgon!

Okej, det är inte en jättegod morgon, direkt. Sitter hemma hos Johanna nu och mår...jättebra. Ska snart dra härifrån (måste jobba, huuur jag nu hade tänkt klara det haha) men Janna bara sover. :( Vill inte direkt väcka henne heller.
Men, åh. Ni kan väl ringa henne eller nåt och säga att hon ska följa med mig till bussen? ;)

Jag vaknade för resten med bilder urrivna från en klädkatalog i min bh. Kan vara det sjukaste jag sett när jag vaknat. Nej, det är det inte. För att förra natten vaknade jag med två långa skärsår på mitt ben. De var inte där innan jag somnade. Två parallella streck. Jag blir ju rädd för mig själv.
Whaaaaa. Nu ska jag rensa hennes kylskåp. Hejdå.

Glädje glädje glädje *dumdumtudutum*

Lite Family Guy är aldrig fel!!!



För resten, jag ska till Västerås imorgon. Kom på det ikväll. Känns ganska spontant, haha. Så imorn blir det att träffa Johanna, och kanske Lisa, igen! :D
Det enda som är jobbigt gäller vad jag ska göra imorn. Jag vet, jag är så bra på att hålla löften. xD Men ååh. Jag vill ha kul men samtidigt ha koll på allt. Gah. Får se vad jag gör. Ångest.

Men,
en rolig sak.... Jag ska på Frizon!!! Jag insåg nu att jag har råd. Jag kommer vara pank hela april men det är sååå värt det. Jag menar, hallå, Looptroop Rockers kommer dit. Det kan man bara inte missa!


Too much to do

Åh, helloj! Jag sitter i klassrummet och väntar på att engelskan ska börja. Jag är inte taggad, haha. Jag insåg för resten att jag har sjuuukt mycket att hinna med innan påsklovet.

1. Lämna in livskunskapen
2. Skriva svenskaloggar
3. Förbereda och presentera boken jag läst i svenskan
4. Stiliseringen
5. Prov i mediakommunikationen
6. Annonsen i småföretagande
7. Plugga och göra provet i småföretagande
8. Analysera ett foto
9. Redigera (och ta den jag inte hunnit göra) kompositionsbilderna
10. Göra upphovsrätts-uppgiften
11. Yrkesporträttet
12. Näringsläran


Och jag är halvt deprimerad. Hur ska jag palla? Om det inte vore för Foto hade det ändå varit helt okej.

Typ som Twilight. Fast bara nästan.

Jag är heartbroken. Jag har läst ut Catching Fire. Jag grät till och med en gång. Jag vet att jag sa att Rue var min favorit i ettan, men det är klart att det är Cinna. Cinna <3

Nu vill jag inte läsa Mockingjay på väääldigt länge. Jag vill liksom inte att böckerna ska ta slut. :'(



När man googlar bilder så inser man att de är mycket större i das stater... Vilket känns hemskt. Att jag sitter och googlar fanbilder känns så himla töntigt. Alltså. Jag kan nästan förstå hur alla som älskar Twilight känner sig.

Eller, nä, det kan jag inte. Till skillnad från Twilight har Hunger Games en handling.

Facepalm. Eller.

Skola. Skola. Skola. Jag är så himla trött på den. Det känns som om jag inte lär mig något som jag inte ändå kan lära mig på egen hand. Jag vet inte vad jag gör här, jag vet inte vad jag borde göra istället.... Jo, jag borde bli uteliggare i något varmt land. Fatta najs.

Söndagsmys

Idag har varit typ världens mysigaste dag. Jag var på Miljöpartiets ungdomsmöte, och själva mötet var väl sådär, heh. Men efteråt gick några av oss ner till ån och åt glass, och sen gick vi tillbaka och lekte lekar. HAHAHAHA, jag inser nu hur töntigt det låter, men ni skulle ha varit där, det var görmysigt ^^




Söndagsmys helt enkelt!

Peace

"men.
onödigt bajs andra kastar på dig.
just igrone it
det är bajskastaren som antagligen mår dåligt då
fråga då bajskastaren om han vill ha en godis
för det mår man bra av
först iallafall"

http://mothswings.blogg.se/

Ingen frukost, ingen energi

Vaknade i natt av att ena benet krampade, precis som förra natten, samma tid, samma ben. Det gjorde att jag låg vaken och grät i en halvtimme, och när väl väckarklockan ringde sov jag min förtjänade skönhetssömn.  Halv nio kom mamma in och väckte mig, och tro det eller ej, en kvart senare satt jag på bussen. Det var länge sen jag kände mig så effektiv. Men jag fick ingen frukost, stackars mig. Jag fungerar inte utan att låta en stooooor gigantisk frukost vara det första som händer.

Bara för det tänker jag lägga upp massa frukostbilder så att jag kan få sukta ordentligt.



Ojdå!

Sitter i skolan nu, för första gången på en vecka. Jag skippade idrotten, kom hit på mediekommunikationen och fick gå och sätta mig i biblioteket direkt för att jag inte hade kunnat plugga på provet. Fantastisk dag hittills, hehe. :D
Såå, nu sitter jag här med ett papper i handen och massa roliga frågor. "Mediernas ägandestruktur som den ser ut idag är inte bra, varför?" Sen står det "Fördjupa dig inte för mycket, meningen med denna fråga är inte att du ska kunna massa fakta." Eeeeek. Står det så så fördjupar jag mig ju ändå.
Insåg precis nu att min blogg ser mycket bättre ut i Safari. Så skaffa det istället hörrni. Och lyssna inte på statistik. Hejdå! <3
Whaaaahaha vad den här var hemsk när man var liten. Jag får fortfarande ont i magen när jag hör introt.

Jag är en vinnare runt vattnet

Nu får det fan ta och bli våååår!!!







Laleh – Bjurö klubb

Passande låt! :D


Maddi Jane

Shit, vilken talang!!


Dålig dag, söt hamster.

Totti är så söt. Tihi.

Hela dagen har sugit. Jag somnade sent igår, var jättearg, hela livet kändes hårt och tungt och värdelöst. Idag vaknade jag klockan ett. Klockan ett! Jag fick fett med ångest, jag har aldrig vaknat så sent när jag har varit hyfsat frisk. Så jag sprang upp, åt frukost och bestämde mig för att ta en promenad för att det var så fint väder ute. Jag går ut. Fint väder! Bussar dundrar, barn skriker, mammor är högljudda, just det, jag har en skola nära mitt hus, och jag har inte gått på fyra dagar, det blåser kallt....

Så fem minuter senare var jag hemma igen. Jag var helt utmattad och trött och har legat i sängen sen dess typ. Jag har tänkt för mycket, undrat för mycket, pratat för mycket utan att någon velat vara social med mig, så nu har jag ont i halsen och får inte fram något ljud, vilket är ännu värre för jag vill i alla fall kunna prata med mig själv.

I alla fall. Totti tycker om mig, det var det jag ville komma fram till. Jag har faktiskt fått henne tam nu. Jag kan ha henne i knät. Stora framsteg om man jämför med hur hon var förra året. Men hon gillar inte mitt knä, hon vill typ springa runt i rummet och skriker när jag hindrar henne, haha. Sötis.

Just nu behöver jag...

1. Kramar.
2. Mogna, optimistiska människor som är smartare än mig.
3. Eller i alla fall optimistiska. Resten är bara ett plus.
4. En resa någonstans, behöver inte vara långt bort alls, men bara för att det är mitt sätt att hitta mig själv.
5. Hostmedicin.
6. En bra film.
7. Vår.
8. En egen lägenhet. Eller koja.
9. Att Janna inte står som "inloggad" när hon inte är vid datorn.
10. Gråta lite till tror jag.

Just nu behöver jag INTE:

1. Människor som säger åt mig vad jag ska göra.
2. Negativa människor.
3. Att mamma stänger av Internet på kvällarna.
4. Vara sjuk.
5. Beslutsångest.

Så avslutar vi med ett dagens citat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

When I despair, I remember that all through history the ways of truth and love have always won. There have been tyrants, and murderers, and for a time they can seem invincible, but in the end they always fall. Think of it--always.
Mahatma Gandhi

Billy Elliot

Den här filmen vill jag verkligen se, den verkar så himla fin!


"Let me get into my drunk pose!"

Sånt här är kul att titta på när man är sjuk. Ja, alltså, hon är ju alltid rolig att titta på.


Mina tankar en helt vanlig feberdag

Kära influensa

Jag hatar dig!

Becka satt nyss och läste högt för mig ur tidningen, där det stod att influensan nått Uppsala. Man ba nähä. Det har jag inte alls märkt av. Grr.

Men det finns en del positiva saker med att vara sjuk ändå. I'll tell you.

1. Man får tydligen bättre immunförsvar av influensa. Fast jag vet inte om det är det smartaste sättet att bli friskare. Man kan ju lika gärna träna och äta rätt mat, kan man tycka.

2. Man slipper skolan. Det känns faktiskt rätt så fantastiskt, speciellt med tanke på att jag antagligen inte kommer kunna gå till skolan nästa vecka heller, om inte de sista dagarna. Jag har redan missat ett prov. Och det är faktiskt skönt.

3.
Alla roliga saker man ser när man har feber.

4. Alla "smarta" saker man kommer på.

Jag har till exempel kommit fram till att jag ska vara nykterist fram till sommaren. Fråga inte varför, men det kändes så himla rätt när jag låg där och halvsov, och det känns fortfarande rätt. Så jag kör på det.

Dessutom kom jag på vad som händer när man dör. Okej, I admit, jag drömde om det. Men det var ganska fint, och jag hoppas nästan att det är så det går till. Så, mina damer och herrar, tillåt mig att presentera:

Sarahs teori om livet efter döden

När man dör så kommer man till ett ställe där tid inte existerar. Man går bara runt där, och gör ingenting. Det är meningen att man ska lämna stället och återfödas, men man kan också välja att stanna. Grejen är den att stället är lite som en väntplats på flygplatsen, ett ingemansland (fast det är jättevackert och det finns inga byggnader). När man kommer dit så minns man fortfarande allt som man varit med om i livet som varit. De man älskar är fortfarande kvar i livet och man saknar dem. Det man kan göra är alltså att vänta på att de ska komma dit så att man kan få träffa dem igen. Problemet är bara att det inte finns något att göra där. Det är tomt, öde och består bara av en park, typ.
Så, förr eller senare väljer de flesta att lämna stället och återfödas. Då raderas alla gamla minnen, alla relationer, rubbet. Men, minnena samlas ihop och sätts upp på himlen i form av en stjärna. Det är därför vi älskar att titta på stjärnorna, för att de innehåller information om oss själva, som vi aldrig kan nå men som finns där som en påminnelse om alla de som vi har älskat, men inte längre kommer ihåg.

Hahaha, jag svär! Drömmen såg verkligen ut så! Tyckte det var ganska fint faktiskt.

Nu ska jag sova eller surfa runt och göra ingenting. Godnatt på er.


Haaahaaa!


Star Wars

"You is gonna be my personal bitch now. You can hang with us, but we still think you're a n00b."


Hej, jag är aningens hög idag!

Jag somnade runt halv tolv igår, tror jag. I alla fall så vaknade jag runt klockan ett idag efter att ha drömt massa feberdrömmar. Bland annat så drömde jag att jag var på något konfirmationsläger och var den som stod för underhållningen. Då bestämde jag mig för att klä ut mamma till Lady Gaga och låta henne sjunga. Helt random! Sen brann det överallt och hela tiden (febern, antar jag). Och dessutom sprang jag runt och letade efter min gamla hund som jag visste fanns någonstans. Jag hittade honom aldrig. Jag grät när jag vaknade, hehe.

Jag har tydligen influensa. Tjoho! Sist jag hade det var när jag var 14. Jag var sjuk i tre veckor... Okej, jag hoppas verkligen att jag inte behöver vara sjuk så länge. Men jag kommer inte till skolan imorgon och jag kommer inte jobba på lördag, så mycket vet jag.

För resten, de som har högre kroppstemperatur borde vara mer flummiga, har jag kommit fram till. Jag ser så många konstiga saker när jag har feber. Får man automatiskt högre kroppstemperatur när man har bra blodcirkulation? Måste jag ta reda på. För då borde man ju ha roligare. Hehe. Okej, det där är säkert helt stört. Men jag kan typ inte gå, allt är helt fel i proportion till hur jag ser det. Jag har tillbringat massa tid till att skratta åt mina tummar som ser jätteroliga ut. Jag antar att de ser ut som tummar gör, men då är tummar väldigt fula. Haha korvar!

Neee, jag har inte tagit tempen. Jag knarkar Ipren och går with the flow. Much much funnier.
Btw, den här texten är full av stavfel. Men jag vet att ni älskar mig ändå!


Jag är fett het!

Här sitter jag och har feber! Rynkar på näsan Men annars har dagen varit riktigt bra, jag slutade jättetidigt (gjorde jag visst...). Har pluggat på engelskan. Kommer gå katastrofalt bra. Alltså, godkänd blir jag lätt, men jag vet inte hur viktigt det är att kunna allt. Men, som det känns just nu så blir det ingen skola imorgon. Vi får la seee.

Song of the Day

Houman Sebghati – Lögner

(Jag vet att länkarna inte funkar, men ni lär ju ha Spotify om ni klickar, så det är bara att söka i Spotify. Very easy.)


Jag är glaaad!


Idag, dagen. Dagen då alla kvinnor firas för att de finns och alla peppar varandra till att fortsätta kämpa för ett jämställt samhälle. Jag har väl inte firat så mycket än, hehe. Jag har ätit semlor. Om nu det är att fira. Jag, Emelie och Viggo kom överens om att vi skulle göra uppror mot köksslaveriet, men jag fick aldrig tillfälle att göra det. Mer? Ehm... Vi hade en föreläsning i aulan som tydligen hette "Kön och lön", men när jag tänker på saken kommer jag inte ihåg att hon snackade så mycket om jämställdhet. Vet inte om det är för att jag blev trött i slutet och missade själva finalen, men det jag kommer ihåg handlade om diskriminering i allmänhet. Men det var intressant ändå.

Läser Doktor Glas och typ älskar den boken. Min svenskalärare är jätteglad, hehe. Sen läser jag Catching Fire också. Alltså åååh. Suzanne Collins är typ min gud. Nästan. Eller en av dem, kanske.

En tjej från RFSU kom till oss på vår naturkunskapslektion. Yay, typ roligaste nk-lektionen ever. Alltså, de är ju typ aldrig kul, men det här var faktiskt bra.

Sen gjorde jag en grej som jag tänkt göra länge men inte gjort. Jag köpte en limpa och gav till en tiggare. Han var så söt, värsta skamsen och ville inte titta på mig men log ändå. Jag blev typ kär. Man får värsta glädje-kicken av det, så det är ett hett tips!

Nu sitter jag här och mår illa. Jag hatar f**king illamåendeattacker! Why me? Why me?! :'(

Conclusion: Bra dag! :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0