Pepp tjej

Jag har nyss blivit fotograferad! Haha, fy vad kul det var. Det var inte det vanliga "le och se glad ut", utan först fick vi ta det vanliga klassfotot, sen fick vi ta jättefula gruppfoton. Vi försökte bygga en pyramid, det gick inte. Sen gjorde killarna nåt gay (jag hatar att använda det ordet på det sättet men det var liksom temat på det här fotot, sååååe). Sen fick vi ta de egna fotona och fotografen var asskön. Var värsta pepp och hade till och med en fläkt med sig, så man fick ta värsta Carola-bilderna. Fast jag vägrade fläkten på grund av min lugg. Skulle ha sett cp ut.

Okej, jag tror jag överanvänder ordet "värsta".

Jag är fett hyper nu. Spelar Zombie Lane och dödar clowner. Haha, jag kom ihåg när Viggo upptäckte det spelet och vi tyckte hon var knäpp. Nu spelar man det varje dag liksom.

Snart ska vi ha en föreläsning i religion. Yay. Jag är den enda människan på jorden som gillar föreläsningar. Kul för mig. :D


Det jag inte är pepp på är att jobba idag, imorgon OCH på onsdag. Jag hatar hur min chefs dotter tror att hon kan bestämma när vi ska jobba utan att fråga i förväg, utan att låta mig få komma med förslag. Jag tänker leta efter ett nytt jobb på grund av henne. Hemskt men sant.

Folk ser vad du har skrivit men de glömde vad du sa

Idag är en dålig dag, så låt oss inte prata om den.

Igår var en bra dag. Jag slutade tidigt och hängde med Katrin på stan. Stalkade vår lärare bland annat. Hihihi.
Lyssnade på Åsa Romsons tal. Hängde med Katrin som sagt, men även Mattias, Jonas, Erik och Yuri (hoppas jag stavar rätt nu). Fett mysigt, vi satt vid ån och kollade på nazi-änder och hade kul. Sen drog vi hem till Erik och käkade spenat så att vi skulle bli starka innan vi gick till Domkyrkan och kollade på krönikespelen. Daniel var ju med bland annat. Riktigt bra faktiskt, skulle lätt vilja vara med någon gång.

Idag har jag ont i halsen för att jag skrikit på folk. Benjamin hällde just vatten över hela hallen och Jenny sa till Miriam att hon skulle vara nogrann med att be pappa om lov innan hon gjorde saker för "du är ju en tjej". Katrin facerapar mig och verkar inte vilja logga ut mig. S-tangenten funkar dåligt. Jag har reklam att dela ut. Jag har lyssnat på för många deprimerade sånger. Mitt hår är fult. Mina känslor säger emot sig själva och får mig att vilja uppfinna nån drog som jag kan injicera som gör en normal. Jag skulle kalla den "Normalspruta", sen skulle det finnas en "Normalspruta Extra" och "Normalspruta Ekonomi". Med olika effekter kanske. Fast det skulle ju bli motsägelsefullt om de var olika.

Ladies and gentlemen, let me introduce.....

Stiko Per Larsson. En ny artist som jag upptäckt. Jag han älskar.


You and I

Klockan är 9.40 och jag har haft min första foto-lektion. Kjell visade massa bilder på sitt sommarlov och snackade lite om vad vi ska göra det här året. Har fått lite ideer faktiskt.

Vad hände igår? Jag vet inte riktigt. Whatever, tror inte att det hände något särskilt.

Jo, jag skulle tydligen ha jobbat igår, enligt min chefs dotter. Tyckte hon att hon kunde berätta för mig kvällen innan trots att jag slutade klockan fem enligt schema. Men men. Jag vet inte när det blir av.

Nu vet jag inte vad jag ska säga mer, men jag kollade just på den här videon och ahmahgaaaad. Fett bra. Den är helt knäpp men awesome.



Skola

Jag är lite övergödd just nu. Skolan serverar skitstora falukorvar. Men goda är de!
Jaaaa, jag har haft engelska och alla sitter i biblioteket. Med alla så är det jag, Katrin och Viggo eftersom Emelie tydligen slutat? Jag ba what? Men men. Ha det så bra em! :)
Katrin spelar Detektivbyrån för mig. Har aldrig hört dem förut, fett mysiga ju. Nu ska jag berätta massa skit som ni inte bryr er om. Jo, jag och Viggo har fått världens bästa skåp va. Och jag har börjat spela Zombie Lane igen. Gud så nördig jag är. Och det tänker jag fortsätta med.
Aa, hallå, vet ni vad Facebook tycker är passande annonser för mig?
1. "Ett spel för kvinnor". Man ska bygga ett hus i skogen, typ. Sjukt. Inte kul alls.
2. Rea på modehus.se.
3. En annons för något företag som vill att jag ska gå ner i vikt.
4. Barnvagnar.
5. "Accessoarer med attityd". Pansarkedjor.
JAA, men det här känns ju verkligen som jag. Eller?
Nu ska jag ha Geografi. Seeeee yaaaaa.

Crazy people are the perfect subjects. They talk; nobody listens.

Godmorgon!

Jag såg Shutter Island igår kväll. Helt mindfucking i stil med Inception, fast mycket mer förvirrande. Vad var sant och vad var inte sant?!? Mamma och jag har nästan bråkat om det. Hon vägrar inse att det inte finns flera olika svar på vad som var sant och envisas med att hålla sig till en grej fast det finns saker som säger emot det, precis som det finns saker som säger emot att slutet skulle vara på det andra sättet. GAAAAH.

Jag har jätteont i halsen idag. Höll ju på att bli frisk ju :( Så idag ska jag bara ta det lugnt. Chillaaaaaa.



AAAAAAAAAH hittade just den här bilden och dog. Varför var det viktigt? safejöaneaergönaeroignreogne min hjärna goes mad.

Haaafa badrum

Jag har en obehaglig träningsvärk som just nu dunklas av en skön känsla av Ibumetin. Yay. Jag delade ut reklam i tre timmar idag. Vädret -.- Men jag gillar regn, så det är lugnt. Det är bara inte det bästa vädret att ha när man jobbar utomhus.

Just nu är jag lite pepp va. Jag och Rebecka ska till Grönan den 16 september och se The Ark. Kan ni fatta jag kommer döööööööööööö. Hoppas vi får bra platser. Vi tänker dra tidigt på morgonen och köa hela dagen. Det är deras sista spelning. Jag ska på The Arks sista spelning! Det är nästan så att jag kan dö i frid efteråt. Nästan. Jag ska till Paris, vinna ett stipendium och gå ut gymnasiet först också. Och lite annat smått och gott. Men det är ändå lite av en dröm som slår in.

Åh, en annan sak. Jag ska ha Daniel i Drama. Det är liksom den bästa läraren att ha i det ämnet. Om ni undrar vem Daniel är så är den här killen. Spola fram till 04:58 så får ni se en galen man. Vi trodde inte vi skulle få se honom igen förrän studentskivan, men jooorå!



Han sprang in i dörren en gång. Det var skitkul. Jag kommer inte ihåg varför, men han skulle väl poängtera något. Här är en film som någon annan spelat in när han gör det.



He's special.

Ska (förhoppningsvis) se Shutter Island snart. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig, den verkar skitläskig. Det hoppas jag inte, jag hatar läskiga filmer. Iiiiiiiiiiiiiiiiih.

grönt och brunt

Jag tog kanske årets sista sommarbilder/första höstbilder i förrigår. Här har ni dem.






De håller på och ska bygga något nära oss. Det är väldigt irriterande för de spränger där borta flera gånger om dagen. Då hör man världens siren, sen tystnad, sen BOOOM!!, sen siren igen. Sen luktar det krut ibland också när vinden blåser från det hållet. Och det ser fult ut. Jag ville ha kvar träden.




Det här är kanske det längsta blogginlägget jag någonsin skrivit.

Nu ska ni få ett riktigt surt inlägg. Är ni sugna? Nä, det är ni inte. Men eftersom ni har möjligheten att kryssa bort det här nu när ni vet vad som ska hända så skiter jag fullständigt i vad nu tycker. Period.

Människor. Är. Så. Komplicerade. Och jag antar att det kanske är jag som är komplicerad eftersom jag inte fattar nåt, men jag vill inte tänka så. Det gör mig så himla deprimerad. Men så är det nog ändå. Jag skyller på andra - gesh. -.-

Jag HATAR när människor gör saker "bara för att vara snälla". Få saker gör mig så förbannad. Jag vill att folk ska göra det de vill annars kan de dra all världens väg. Jag bryr mig inte. Men sen när folk försöker vara snälla så måste de alltid ljuga ihop att de faktiskt vill göra det de gör, fast jag ser så himla klart och tydligt att de inte vill. Åh vad jag hatar det.
Som nyss, jag var sur för att jag missade en serie igår. Så jag frågade mamma om vi kunde se Shutter Island ikväll, och hon typ nickade lite tveksamt och sa "men jag gör det inte för att du är sur, jag gör det för att jag är snäll". Jag ba WTF DET ÄR EXAKT SAMMA SAK.
Kan inte människor fatta att jag inte blir glad av att de är snälla? Jag bara avskyr det. Jag vill hellre att de säger "nej, du är den drygaste människan jag känner, så du kan titta på film för dig själv i ditt rum så slipper jag dig för jag vill hellre vika tvätt". Det gör mig sur det med, men inte alls lika sur. För då vet jag att problemet är att jag är sur. Då får jag hitta på något som gör att jag inte blir så sur. Sen har man inget problem längre. Easily solved.

Haha, hänger ni med? Jag blev gladare nu när jag fick snacka skit.

Fast i vanliga fall så hatar jag det också. Skitsnack. Ju äldre jag blir desto tråkigare är det. Skvaller är kul ibland, men inte för evigt. Pessimistiska ord måste jag lära mig att leva med, känner jag, för jag känner ingen som är genuint positiv förutom mina systrar och några få andra. Okej, det var några stycken, hehe. Men de flesta svenska medborgare har ett grått regnmoln över sina huvuden och glömmer paraplyet hemma, och sen när de stiger in genom dörren så skakar de på hela kroppen som en blöt hund och blöter ner alla andra. HAHA, älskar mina liknelser.

Och sen tänker jag på massa annat som jag inte ska skriva ner för då kommer 99,999% av mina läsare (DE ÄR SÅ HIMLA MÅNGA AAAAAH) ha tagit åt sig. Ack så bittert.

Jag känner att jag inte kan ta mig själv så seriöst när jag är arg, haha. För nu är jag rätt glad igen. Eller jag vet inte, jag skrattar mest för att jag tycker att jag är rolig. Normal tjej hej. Men jag brukar inte vara arg, bara småsur eller irriterad eller ledsen.
Jag kom på för ett tag sen att det är himla skönt att vara arg. Alltså sådär riktigt arg, när man vet varför man är arg. Inte när 100 småsaker tillsammans gör en arg, då vet man inte vad man ska reagera mot. Men när man är arg och vet varför, då känner i alla fall jag mig helt fantastisk. Till och med lite glad ibland. Riktigt skumt när jag tänker efter.

Jaha, vad gjorde jag idag då? Jag hade engelska på morgonen, verkar kul. Alla sa att det känns som Engelska B. Jag vet inte, jag tycker det verkar kul. (Engelska B var inte speciellt kul.) Kanske för att jag fick en bok att läsa. Jag har inte läst en ny bok under hela sommaren. Alltså det är faktiskt riktigt dåligt av mig. Jag brukar alltid läsa åtminstone två böcker, men nu läste jag ingen, jag läste bara om en jag redan läst. Inte okej. 20 piskrapp till mig.

Jag skulle ha Drama sen, men det var inställt. Så jag drog till stan och köpte underkläder istället.
Det är konstigt för resten, varför är alla underkläder så himla fula? Alla trosor har antingen spets (fulaste jag vet), är genomskinliga (I don't get the point, vill man visa något kan man väl lika gärna ta av sig dem. Om det nu inte är jättevarmt ute och man vill svalka sig eller nåt sånt. Känns ändå som att det finns enklare knep då.) eller så är de gjorda av tant-siden och är jättesladdriga.
Jag gick till Lindex. Lindex, där har jag inte varit på typ två år. Men där har de i alla fall riktiga trosor. Problembranch. Men ännu en gång, det kanske är jag som är problematisk här och är så kräsen.

När jag kom hem såg jag Ellen DeGeneres show, och insåg att jag hunnit vara i skolan och shoppa innan hennes program, medan jag under hela lovet knappt hunnit äta frukost. Lite jobbigt att tänka på.

Sen vet jag inte vad jag gjorde. Jo, jag vek reklam och lyssnade på musik. Sen gick jag en promenad. Sen kom jag hem och åt. Sen började jag skriva på det här och har gjort det ett bra tag. Sen stämde jag Noomis gitarr. Den var helt knäpp och en sträng trodde jag skulle gå sönder för jag var tvungen att vrida upp den så hårt.

Nu ska jag skriva ett till blogginlägg fast med bilder. Jag känner inte att jag kan lägga upp massa bilder nu, det har gått för långt. Berget är bestiget, bron har gått sönder, Sarah är flummig och känner att det var bra att skriva arga saker på bloggen, för nu är hon glad igen. Ganska. Så, vi ses snart igen. Hej svejs.

En liten small uppdatering

Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Engelska C, det ni! Haha. Det var första dagen igår då. Gick faktiskt jättebra. Känns som att jag klarar av ett år till trots allt. (Det säger jag i och för sig varje år såatteee....) Sen ska jag läsa Drama. Det blir spännande. :O Får se hur det går! Kjaaaam.

Glitter in the air

Vet ni vad jag stör mig på? Jo, när jag loggar in på blogg.se och minns att man inte kan blogga normalt via min iPad utan att använda den andra redigeraren och skit. Det suger. Tur att jag har lite koll på hur man gör.
Jaa men titta, jag kunde göra ett radbyte! Fy vad stolt jag är över mig själv.

Det suger att vara sjuk. Jag vill kunna göra saker utan att bli trött. Typ, prata? Typ, jogga? Såna saker.
Imorgon ska jag hämta ut mitt ID (äntligen) och dra till banken. Sen ska jag väl försöka plugga på trafikskolan lite. Dät wod bi najs. Annars händer väl inget speciellt den här veckan. Jag börjar skolan. Inget konstigt alls.

It's only half past the point of no return
The tip of the iceberg
The sun before the burn
The thunder before the lightning
The breath before the phrase
Have you ever felt this way?
- Pink

Godnatt nu. Måste vända dygnet rätt.

Frizon

Jag är hemma igen. Vet knappt var jag ska börja för att det är så mycket som har hänt. Jag låter bilderna tala istället.



Tältet vi sov i. Det var kallt de flesta nätter (förutom när vi dansat halva natten). Bredvid oss fanns ett exakt likadant, haha. Creepy stalkers.



Bilen. Jag vet inte om jag ska älska den eller hata den. Men jag tror jag måste älska den. Den överlevde ju trots allt att vi tankade den med bensin trots att den äter diesel. Den överlevde hur många mil som helst av felkörningar. Puss på dej, bil!



Vi såg Looptroop. Det var gaaaaanska epic va.



Vi åt ganska onyttig mat ibland, men helt okej liksom. Den var i alla fall god. :D



Vattnet smakade konstigt. Jag, som mesig stadsbo, drack inte mycket vatten asså. Bara nog för att inte dö.



Fotbollsturneringen var awesome, som vanligt. Missade vem som vann dock :S



Vi hade vackert väder de sista dagarna. Jag har bränt min rygg :( Det har inte hänt på väldigt länge kan jag ju säga.



Sex-Max! XD Här häftade han fast sedlar på kroppen. Jag har ingen aning om varför, men jag tror han samlade in pengar till något gott ändamål eller nåt sånt. Fett äckligt.

Övriga random kort:












Och så skönhetsbilderna nu då. Haha!





Jag blev sjuk, så klart. Hade feber igår och dagen innan det. Nu är jag förkyld och ligger och snyter mig hela tiden. Men jag mår bättre nu i alla fall.

Skolan börjar på tisdag. Herregud, schemat. För det första så går jag helt olika beroende på vecka, så jag kan inte ens säga "jag går från 8.35 till xx.xx två gånger i veckan" för det är helt olika. Den här veckan gå jag i alla fall till tre på torsdag och 12.20 på fredag. Och det är en grej som är awesome, att jag alltid slutar tidigt på fredagar. Så, jag repeterar förra årets succé! :D

Ena stunden, andra, tredje, tystnad.

Jag har sett en dokumentär om 22/7-massakern i Norge. Det var jättehemskt och jag satt och grät. Inombords i alla fall.
Jag älskar norrmännens inställning till livet. "Om en människa kan visa så mycket hat, tänk då hur mycket kärlek vi kan visa tillsammans." Det är så sant, jag vill ge världens varmaste kram till flickan som sa det.
Jag önskar att jag kunde vara en bättre människa. Sånt här får mig att tänka. Jag vet inte hur jag skulle vara bättre, jag har ingen aning, men man känner sig så otillräcklig. Som att man borde göra mer men inte har någon aning om vad.

Aja. Nog om detta. Funderar på att gå och lägga mig tidigt (hahaha yeah right). Eeeeeh. Vet inte. Hej hej. Fy vad sugen jag belv på potatisgratäng helt plötsligt. Jag tänkte säga "hej hej potatisgr..[is]" men det blev potatisgratäng i min hjärna. Ååååh. Crave.

Inte potatisgratäng. Sallad. På tallriken alltså. Och jag hehehehehe.


Statens ersättning av tandytor

Jag gick upp klockan åtta idag. Orsak? Ingen alls. Min kropp kände väl för det. Det är en väldigt dum idé med tanke på att jag inte kan somna förrän tre på natten. Fick 4-5 timmars sömn inatt och är pigg som en lärka. Jag kan ju alltid hoppas att jag blir jättetrött ikväll och somnar tidigt. Jag behöver sömn asså. Snart drar jag till Frizon och då blir det inte mycket sömn kan jag ju säga!

Drömde så himla skumt inatt. Jag citerar mig själv (skrev ner det precis när jag vaknade):

"Soundtrack: Goodnight and go.
En familj bodde på en bondgård. Det var gammaldags och traditionellt. I den ena familjen var kvinnan smal och hade rött långt hår. I den andra familjen fanns en som såg ut som Anna, livskunskapsläraren.
På Livets Ord var de arga för att de hade haft sexualkunskap och då hade någon gett kondomer till barnen. De snackade om något företag där de fick nya tandytor av staten på grund av sitt jobb, men att det inte kunde jämföras med att ge kondomer till barn.
(???)
Jag skulle börja skolan och kom på att jag skulle använda min iPad. Helt plötsligt hade jag internet på den! Jag åkte buss till skolan och satt och lekte med iPaden på vägen dit."

Var kom det där med tandytor in? Vad var liknelsen liksom? Jag fattar verkligen inte.

Idag ska jag stressa. Ska bland annat till banken och fixa med ett konto som helt plötsligt har försvunnit. Det vill säga, det var visst skrivet på mitt namn, så mamma kommer inte åt det längre, men vi använde det inte för mig. Det är liksom mammas pengar på det. Så nu måste vi dit och jag ska väl ge min tillåtelse att de flyttar kontot. Påminner mig om att jag måste skaffa ett ID-kort. Herregud ja. Var är mitt pass? Jag har ingen susning. :S

Sen ska vi köpa mat och jag ska försöka hitta en engångskamera att ha med mig den här veckan. Jag är jättenervös för det känns som om jag har noll koll på läget. Jag måste packa också. HJÄÄÄÄÄLP ingen planering här inte.

Hajdo! Jag hoppas jag skriver något litet innan jag åker. Annars ses vi om en vecka eller så!

Professional dreamer

Har googlat så mycket idag att gogle faktiskt borde sponsra mig. Seriöst.

Vi har tydligen en bil, trots allt. Så då kan vi ha precis så mycket kul som vi vill ha och bli enormt mycket fattigare efteråt på grund av soppan! :D
Can't wait. Jag vill till Frizon så mycket att jag dör. Jag vill se Looptroop Rockers. Jag ska se dem! Snart! Om fyra dagar!!!



Nu tänker jag sätta mig och lyssna på de andra artisterna som ska dit. ^^

Oss snart.


Momentary

Helloooo, så ses vi igen. Jag sitter här och känner lukten av nybakat bröd och lyssnar på Totti som gnäller. Miriam skriker utanför bara för att hon tycker att det är kul. Jag har en dagbok i mitt knä som försöker ta platsen från datorn. Bredvid mig ligger en bok som heter När du gör som jag vill som jag inte tycker att någon ska läsa. Jag vill ha kunskaperna för mig själv.

Lite längre bort ligger ett brev som jag dampar över. Det står att jag ska lämna uppgifter om mig själv till Rekryteringsmyndigheten för att Sverige kan hamna i krig och om du är den vi söker då så ska du offra ditt liv eller så hatar vi dig forever. För att vi ska kunna veta om vi vill ha dig eller inte måste du lämna uppgifter om dig själv. Inget kommer hända, eller, ja, vi kanske tvingar dig att döda folk någon dag, men nä, inget händer. Så fyll i skiten eller så ger vi dig böter. Jag har en sak att säga: asfgöarfinoaeng. Jag tänker inte. Eller ja, om det inte vore för böterna då. Jag har inte råd att göra det jag tycker är rätt. Inte för att jag någonsin skulle tvingas gå i krig, hahaha, vore ett ganska kul skämt i sådana fall. Men I don't like it. At all.

Jag var hos Emelie igår. Nu är hon också 18, grattiiiiiis! :D Jag träffade typ hela hennes släkt och hennes bästis också. Jag åt alldeles för mycket kakor och drack för mycket Cola. Apropå Cola, jag köpte en flaska för fem spänn. Fem gripandes spänn!!!! Nästan värt att flytta till Gävle bara för det.
Jag plankade för första gången i mitt liv också. Jag var fett nervös när jag kom på det. xD Men det gick bra. Tåget hade damp och stod stilla många gånger, och jag gick typ vilse i Gävle. Pinsamt.

Jao, så, nästa vecka drar jag till Frizon. Vi har ingen bil och måste åka tåg. Måste köpa biljetter snart kanske? Och laga mat att ha med. Det finns en skitcool uppfinning som heter matmuffins. Och knäckebröd, behöver inte ens bakas. Om Vicki ser det här och jag inte har snackat med dig än: Har du ett gasolkök? Vi tar ju med det isf.

Jag träffade för resten Vicki på stan i förrigår. Jag fick syn på henne helt random, hon hade köpt gurka och nötter. Sen tappade hon sin gurka och åkte runt och letade efter den. Så efter att hon gjort det och jag köpt en present till Emelie så fikade vi på ett jättemysigt café som jag glömt bort namnet på. Men det är det där vid Svandammen. Det heter något med Fågel, typ Fågelsången eller något sånt. Du har fågel.



Avslutar med ett fint gammalt citat:

"Livet är konstigt och jag måste tvätta!" - Johanna

Say goodnight and go

Augusti nu. Sånt är livet.
Jag har försökt skriva på det här inlägget hela dagen men internet har inte funkat. Nu gör det det. Sweet.

Jag blev kidnappad igår. Janna, Lisa och Vicki tog med mig till Strängnäs. Jag hoppas de lägger upp sina bilder för jag tog inga. Bästa presenten var lätt ett block som de hade fyllt i. Så himla rolig och awesome.







Sen fick jag en t-shirt som det står meh på. Meh.



Och ett till block att skriva i fick jag också. Och massa att äta.
Jag gillar er. <3

"Janna, du skulle aldrig vara otrogen.... HAHAHAHA!"
"Meddelar honom att du har tur, för du råkar ha en ketchupfetisch."
"Du kan få pappan."
"Ha helst ett linne under, annars kan det bli för utmanande enligt rektor John."
"20.00, polisen tar Lisa."


Just nu sitter jag i min säng på dubbla madrasser. Jag fattar inte varför jag inte kommit på den idén förut. Jag ska se imorgon hur bra min rygg mår. Förhoppningsvis mycket bättre än vanligt! :D

Godnatt sweethearts.


RSS 2.0